Alt om Digital Smil Planlægning

Det første indtryk er det vigtigste. Derfor er det også vigtigt, at vores smil er så smukt som muligt. I 2019 tilbyder den æstetisk tandpleje mange professionelle muligheder for at gøre dine tænder mere pænere. Men hvad gør netop dit smil personligt? Digital Smile Design hjælper dig med at finde dit bedste individuelle smil, og med dén hjælp kan du se det endelige resultat før behandlingen starter.

Hvad er Digital Smil Design?

Hos Evergreen Dental bliver alle æstetiske tandbehandlinger grundigt planlagt på forhånd. Vi kan anvende en speciel medicinsk software, som muliggør en nøjagtig visualisering af det endelige resultat. Naturligvis skal skønhed og sundhed gå hånd i hånd, så det er ikke kun forandringen i æstetik, men også forandringerne i tændernes sundhed der kan forudses. En anden stor fordel med Digital Smile Design er, at du som patient kan deltage aktivt i planlægningsprocessen. Det betyder, at du kan justere dit behandlingsresultat med din tandlæge efter dine ønsker, så dit drømmesmil kan realiseres.

Hvilke fordele har digital smilplanlægning?

 • Forudsigelige resultater. Ved hjælp af det digitale smildesign kan du kontrollere det forventede resultat før behandlingen starter for at sikre, at dit fornyede smil opfylder dine forventninger. Under planlægningen vil du ikke kun blive bekendt med æstetikken, men også med de funktionelle ændringer.
 • Mere effektivt samarbejde mellem tandlæge og tandtekniker. Smilplanlægning gør kommunikationen mellem tandlægen og tandteknikeren hurtigere og mere vellykket. Målingerne bliver endnu mere præcise, hvilket gør æstetiske, rehabiliterings- og ortodontiske behandlinger mere effektive, og planlægningen og udførelsen af ​​tandlægearbejdet bliver endnu mere vellykket.
 • Et slutresultat, der passer til din personlighed. I digitalt smildesign vurderer vi ikke bare tændernes position og tilstand, men også din ansigtsform og dine ansigtstræk – så dit fornyede smil skaber en naturlig og harmonisk samlet effekt.

Hvad sker der helt præcist under digital smilplanlægning?

konsultation. Vores tandlæge vurderer dine forventninger og krav under en foreløbig undersøgelse og afslører de problemer, der skal løses. De ideelle tandformer fastlægges også her.

• Der tages et panorama-røntgenbillede eller 3D CT scan. Efter en detaljeret diskussion af dine forventninger foretager vi diagnostik af din kæbe, så vi kan sætte os ind i dine individuelle forhold, ansigtsformer og det karakteristiske ved netop dit smil. En anden vigtig funktion af billeddannelsen er at afdække eventuelle uregelmæssigheder eller forstyrrende anatomiske faktorer, som ellers ikke ville komme frem i lyset.

• Oprettelse af fotodokumentation. Tandlægen tager fotografier fra bestemte vinkler, der overføres til tandlaboratoriet.

• Smilet planlægges. Baseret på konsultationen og fotografierne, planlægger tandteknikeren tandformerne samt tændernes placering, længde og farve.

• voks-modellering. Laboratoriet udformer en voksmodel af dine fremtidige tænder baseret på informationerne fra tandlægen.

• Mock-up – afprøvning. I tandklinikken afprøves prototypen. Tandlægen fremstiller en silikone skabelon af voksen voksmodellen. Med denne skabelon indsættes tænderne i patientens mund med et specielt kompositmateriale. Her kan patienten se, hvordan tænderne vil se ud i fremtiden og det kan bestemmes, om det harmonerer med ansigtet. Patienten er også være med til at afgøre resultatet og hvordan det eventuelt skal justeres.

• Fotodokumentation med mock-up. Med modellen i munden tages fotografier fra bestemte vinkler, fra forsiden og fra begge sider. Disse billeder kan sammenlignes med de originale fotos, og disse gives også til patienten.

• Forberedelse af behandlingsplanen. Efter smilplanlægningen vil din tandlæge udarbejde en detaljeret behandlingsplan, der dokumenterer behandlingen trin for trin, både hvad angår behandlingens varighed og omkostninger. Ubehagelige overraskelser kan helt undgås på denne måde.

• Behandlinger. Når du har accepteret vores tilbud, kan behandlingerne begynde. Af hensyn til dit nye smil og for at genoprette tandsundheden kan du udføre en række æstetiske procedurer, fra tandblegning, justering af tænderne, til påsætning af keramiske skaller.

Vigtigt: i modsætning til den tidligere antagelse er smileplanlægningen ikke et fotogalleri, men en visualiseringsmetode. Det bringer patienten tættere på den endelige løsning. Det, du får med Digital Smile-design, er en sammenligning af dit smil før og efter behandlingen, ved hjælp af voksmodellen.

Til hvem anbefaler vores tandlæger smilplanlægning til?

 • Enhver patient, der har brug for mere omfattende tandbehandling. Ved store tandbehandlinger vil dit smil under alle omstændigheder ændre sig, men takket være grundig planlægning vil det selvfølgelig kun være i en positiv retning.
 • Vi anbefaler stærkt smilplanlægning inden større æstetiske dentalprocedurer.
 • Før jobsamtaler eller før en offentlig optræden, når tiden, i stedet for komplekse indgreb, kun tillader kosmetiske ændringer.
 • Alle, der ønsker at få et præcist billede af, hvordan resultatet af en bestemt tandbehandling vil se ud (for eksempel ved justering af tænderne, placering af finer osv.) Og ikke kun vil forestille sig det, men også se det.
 • Hvis du vil planlægge det berømte Hollywood-smil til dig selv.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende digital smilplanlægning, er du velkommen til at kontakte os eller lave en aftale for et personligt møde på klinikken. Klik her for at se kontaktformularen.

Digital smilplanlægning: fordelene opsummeret

 • Digital analyse af tandstruktur og ansigtssymmetri
 • forudsigelige, perfekte resultater uden ubehagelige overraskelser
 • bedst mulig koordinering mellem tandlæge, tandtekniker og patient
 • Forhåndsvisning og test af det nye look med en aftagelig prototype (mock-up)
 • Mulighed for rettidig korrektion og aktiv deltagelse fra patientens side
 • Tandpleje der matcher dine ansigtskarakteristika
 • fuldstændig smertefri procedure uden invasive indgreb

Hvor lang tid tager smilplanlægning?

DSD-proceduren er en kompleks planlægning, som også involverer tandlaboratoriet. Dokumentation, planlægning samt modellering på vores tandlæge laboratorium er alt sammen inkluderet. Du behøver dog ikke være på klinikken hele tiden: Det er tilstrækkeligt, at du er med os til den indledende undersøgelse (varighed ca. 1,5 timer) og til præsentationen af ​​prototyperne (varighed ca. 60 minutter).

Som en del af vores digitale smil designpakke kommer du til Budapest i fire dage (tre nætter) og får den komplette smilplanlægning som beskrevet ovenfor. Pakken koster 3,729 kr. og omfatter foruden den indledende undersøgelse til 1,487 kr. to overnatninger og den komplette smilplanlægning.

Uden rejseplanlægning koster smilplanlægningen 1,487 kr..

Evergreen Dental – Digital Smil Planlægning:

Specialister i æstetiske løsninger

Vi stræber efter at give dit ansigt et smil af forventning lige før tandbehandlingens start – derfor tilbyder vi dig den effektive metode til “Smile Preview” ved hjælp af Digital Smile Design. Takket være DSD kan vores patienter allerede under forberedelserne se hvordan deres nye smil vil se ud efter behandling. Vi ønsker at gøre det lettere for dig at beslutte for eller imod en endelig behandling og undgå overraskelser.

For yderligere information kontakt os venligst!