Bedømmelser

GCR – the Global Clinic Rating

GCR rating er en bedømmelse, der gives til over 127.000 tandklinikker verden over. Man bliver bedømt inden for 4 områder og vi ligger således:

  • Service – Nummer 2 i hele verden
  • Expertise + 55 % over Ungarns gennemsnit
  • Feedback + 158 % over Ungarns gennemsnit
  • Faciliteter + 138 % over Ungarns gennemsnit

Tallene er fra vores seneste bedømmelse i marts 2017.

Hvad synes andre om os?

Vi bestræber os på at have den bedste service og den højeste kvalitet på markedet. Det er meget vigtigt for os, at alle vi har været i kontakt med føler, at de har fået en god service. Vi udvikler dagligt på vores procedure og evaluerer vores produkter. På samme måde bliver partnerhoteller løbende revurderet og vi er her meget lyttende over for de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder.
Vores brand og tandklinik er i øjeblikket så hurtigt voksende, at man vi kunne se forskellen fra gang til gang når man besøger klinikken.

De bedømmelser vi får offentligt bliver lagt flere steder på nettet, men du kan se nogle af dem her på Facebook og Google.
Vi opfordrer selv til, at folk bedømmer os på Google.

GCR Accredited Clinic

ISO 9001:2015

GLOBAL CLINIC RATING

TÜV RHEINLAND

WHATCLINIC

JUNOMEDICAL

Healthcare Choices

DentalimplantsFriends

Vi sætter vi stor pris på alle de tilbagemeldinger vi får – uanset emne og omfang. Så hvad enten du har modtaget en behandling på vores klinik eller du bare har klikket rundt på vores hjemmeside, hører vi meget gerne fra dig hvis du har noget på hjerte.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!