Hvilke tandbehandlinger tilbyder Evergreen?

Vi tilbyder stort set alle former for tandbehandlinger. Der vil dog være tilfælde, hvor du bør modtage en tandbehandling, som kræver at du ofte møder op hos tandlægen. Dette kan eksempelvis være visse grader af paradontose. Vi vil altid give de service og rådgivning, der er bedst for dig og derfor vil vi selvfølgelig heller ikke anbefale, at du flyver til Budapest så ofte som det kan vi påkrævet i disse tilfælde. Her vil vi som regel anbefale, at man tage til Sverige eller Tyskland, hvis man bor tæt på én af grænserne.
I 99 % af tilfældende kan vi dog hjælpe når du henvender dig – du kan selvfølgelig også læse mere her på siden om hvilke behandlinger vi tilbyder.

Hvilken tandbehandling skal jeg have?

Der er næsten altid flere måder at løse et problem på. Det letteste er, at du ringer og får en snak med os om dine muligheder for behandlinger.
Der vil være nogle ting, som vi bliver nødt til at lave af etiske årsager, hvis vi tager dig i tandlægestolen. Det kan være ting, som er decideret helbredsskadelige eller kan blive det over tid, hvis det ikke bliver behandlet. Derudover er det til resten af behandlingen primært et spørgsmål om, hvordan din økonomiske situation er og hvor godt en produkt du ønsker.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!