Digital Smile Design: Skab dit nye smil!

At kunne se det endelige resultat inden behandlingen starter – ville det ikke være rart? Med Digital Smile Design kan vi vise dig dit fremtidige smil, allerede inden behandlingen påbegyndes. Denne innovative teknik gør det muligt for patienten, tandlægen og tandteknikeren at samarbejde om at skabe det endelige resultat: der gøres en status på din situation inden behandlingen, derefter vises de forskellige løsningsmuligheder og det endelige resultat kan bedømmes inden behandlingen påbegyndes. På denne måde er du selv med til at bestemme form, farve og placering af dine nye tænder. Det er lidt ligesom at prøvekøre en bil for man køber.Mere end nogen anden del af kroppen, er smilet afgørende for hvor tiltrækkende vi mennesker vurderer hinanden til at være. Det harmoniske helhedsbillede skabes når tænderne og smilets farve og udformning er i perfekt samspil med resten af ansigtets udformning og konturer – og herved giver et sundt og naturligt udseende.

Der er rigtig mange der lider af misfarvede tænder eller føler sig flove over skæve tænder eller store mellemrum. Inden du beslutter dig for hvilken løsning du gerne vil have, viser vi dig de mulige løsninger via billeder og en fysisk prototype der sættes ind i munden og giver dig et fuldstændigt billede af dit nye smil. Her kan du altså se alt på forhånd og intet overlades til overraskelser.

Wunderschönes Lächeln

Det perfekte smil

Digital smile design – Hvad ligger der bagved?

Wunderschönes Lächeln

Vejen til dit nye drømme-smil er nem: ved hjælp af Digital Smile Design’s planlægnings og fremvisnings software, kan tandlægen en helt personlig og unik løsning, på endnu mere komplekse opgaver end nogensinde før. Uanset hvilken tand-situation, tandform og placering der passer perfekt til dig, kan vi finde nøjagtig den kombination der giver det bedste resultat inden behandlingen påbegyndes og skulle du ønske det, kan det stadig justeres undervejs.

For at opnå det perfekte æstetiske smil skal tænder, gummer, læber, kinder så vel som ansigtsform, øjnenes placering og kæbelinjer gå op i en højere enhed.
Ud fra billeder, digital data og plastic modeller kan det ønskede resultat simuleres og visualiseres. Herefter ved du nøjagtig hvilken type behandling der er den rigtige for dig. Selve udførelse kan bestå af en variation af facader, kroner, broer, implantater, usynlige bøjler eller mikro-kirurgiske korrektioner af gummerne – afhængig af resultatet der findes frem til med Digital Smile Design.

Digital smile design – Resumé af fordelene:

 • digital analyse af tandstatus og ansigtssymmetri
 • mulighed for at se det perfekte resultat på forhånd uden ubehagelige overraskelser
 • det mest optimale samarbejde mellem patient, tandlæge og tandteknisk laboratorium
 • mulighed for at se og teste det nye udseende med en udtagelig prototype (model).
 • mulighed for selv at lave justeringer af udseendet og selv deltage i designet af dit nye smil
 • skønhedsbehandling af dine tænder, som matcher dine ansigtstræk
 • fuldstændigt smertefrit, da der ikke foretages nogen indgreb.
Fotodokumentation für Digital Smile Design

Planlægningsprocess

Før vi kan planlægge dit nye smil med Digital Smile Design, diskuterer vi først de ønsker, forventninger og mål du forbinder med at få lavet dit nye smil. Herefter kan processen starte:

 • Billede dokumentation

  Vi laver en serie af billeder og panorama røntgenbilleder i høj opløsning, så vi kan skabe os et præcist billede af dine ansigts og tand-proportioner. Dette gør det muligt for os at bestemme positioneringen og forholdet mellem tænder, gummer, læber og kinder, såvel som ansigtsudtryk ved forskellige følelser. Hvis det er nødvendigt, tages der også et aftryk af dine tænder.

 • Dataene lægges ind i softwaren.

  Billederne, analysen og røntgenbillederne overføres til Digital Smile Design (DSD) programmet og kan efterfølgende ses på skærmen

 • Digital planlægning

  Tandlægen kigger på resultaterne sammen med tandteknikeren og de laver sammen en digital model af patientens nuværende tandsituation. Derefter udformes der et løsningsforslag på computeren og det vises som muligt alternativ til den nuværende løsning. Herefter kan de sammen med patienten ændre farver, former og placering af tænderne – indtil den optimale løsning er fundet. På baggrund af disse data kan laboratoriet nu lave en fysisk model af resultatet.

 • Produktion af model på tandlaboratoriet

  På klinikkens eget laboratorium overfører en tandtekniker de digitale data til en fysisk model, som han laver ved hjælp af en speciel vokstype, der lægges udenpå et tyndt gipsfundament. Modellen indeholder nu alle de korrektioner og funktioner der er fundet frem til under udarbejdelsen af løsningen.

 • Modellen afprøves

  Efterfølgende kan den fysiske model konverteres til et sæt midlertidige tænder, som sættes uden på de eksisterende tænder – så du kan “prøve dem på”. På denne måde har du mulighed for at teste dine nye tænder før de sættes i produktion, så de kan tilpasses nøjagtig efter behov.

 • Billede dokumentation og præsentation

  Du modtager en detaljeret gennemgang af produktet og processen, hvor vi viser dig forskellen på din nuværende situation og det resultat du vil ende med. Her kan du selv få lov at opleve den positive indvirkning dit smukke, nye smil vil have. For at dokumentere det indledende resultat til det arbejde der skal laves senere, tages der en række billeder og video af smilet i dette stadie.

Er du tilfreds med det foreløbige resultat? Så snart alt ser ud som du håbede på, kan vi tale om de næste skridt i forløbet og påbegynde behandlingen.

Evergreen Dental:
Specialist i æstetisk tandpleje

Vi gør alt hvad vi kan for at hive et forventningens smil ud af dig, derfor tilbyder vi denne effektive forhåndsvisning af dit kommende smil med Digital Smile Design. Takket være denne metode, kan vores patienter allerede få lov at opleve det endelig resultat under de indledende forberedelser. Vi vil gerne du det så nemt som muligt for dig at om du vil behandles hos os eller ej, så vi alle undgår overraskelser.

Tidsplan

Digital Smile Design processen tager kun 8 timer, inklusiv dokumentation, planlægning og udarbejdelse af model. Du behøver ikke selv at befinde dig på klinikken under hele forløbet, du skal bare være her under den første konsultation (ca. 1,5 time) og til den efterfølgende afprøvning og fremvisning af prototypen (ca. 1 times varighed). Bestil vores konsultationspakke og kombinér et besøg til smukke Budapest, med det første skridt imod dit smukke nye sil.

Pris

Evergreen Dental tilbyder konsultation med Digital Smile Design i en samlet pakke til 3.000 DKK inklusiv fly, hotel, transfer, undersøgelse og røntgen. Den normale konsultationspakke koster 1695 DKK. Uanset om de drejer sig om tandarbejde eller kirurgi, tilbyder vi en professionel behandling -alt sammen fra samme sted. Hos Evergreen Dental kan du forvente et kompetent og venligt hold medarbejdere. Er du klar til dit nye smil?