Verstekctes Lächeln

Hvad er en fuldbro?
En fuldbro er en bro der dækker alle positionerne i enten over- eller undemunden. En fuldbro kan laves på forskellige måder og med forskellige materialer. De to typer vi anbefaler og derfor tilbyder hedder All on 4 og All on 6 – dem kan du læse mere om herunder.

All on 4
All on 4 er en løsning, hvor man fikserer en fuldbro på fire implantater. Det giver en god, stabil og æstetisk tiltalende løsning. Broen kan ikke tages ud som man kan med en klikprotese, hvilket stiller nogle andre krav til vedligeholdelsen. Denne løsning henvender sig i høj grad til brugere, der mangler alle tænder i under- eller overmunden. Når man vælger løsningen er det fordi den har en høj grad af funktionalitet, holder længe, ser pæn ud og ikke kan tages ud, hvilket nogle tilskynder. All on 4 er lidt dyrere end en klikprotese og laves i forskellige materialer afhængigt af, hvad man som bruger har af ønsker til udseende, vægt osv.

Sådan gøres det:
Når man får lavet en all on 4 er implantaterne placeret således at trykket fordeles mest muligt i kæberne. Implantaterne vinkles så det som regel ikke er nødvendigt med et sinusløft. All on 4 er tæt på at være den ultimative løsning for folk, der mangler alle tænder i en hel kæbe. Derfor er løsningen også bredt anerkendt og anvendt verden over. Det eneste sted man kan optimere denne løsning er ved at hæfte protesen på yderligere to implantater således at man opnår seks støttepunkter fremfor fire.

All on 6
All on 6 løsningen er i opbygning og udformning meget lig All on 4. Forskellen ligger i at tandbroen fikseres på i alt seks implantater frem for fire. Det giver en løsning med rigtig god stabilitet, funktionalitet og holdbarhed. Det endelige resultat er en æstetisk løsning med utrolig høj funktionalitet og dem vi har lavet denne løsning til giver alle sammen udtryk for, at det er som at få et helt nyt tandsæt.

Den bedste løsning:
Da der anvendes seks implantater er det som oftest nødvendigt at lave sinusluft, når man laver All on 6 i overmunden. Det betyder naturligvis at løsningen bliver en smule dyrere end ved All on 4, til gengæld får man en løsning der sidder forankret i hele kæben og derved fordeler trykket ved tygning bedre. Løsningen har derfor en endnu længere levetid og sørger også i højere grad for at brugeren ikke oplever at kæbebenet resorberer under protesen.

Einsetzen von Kompositfüllung
Zähne aufhellen

Du tænker sikkert:
Jeg ved ikke hvad der er bedst for mig eller hvilken behandling der set i forhold til pris osv. er den mest optimale. Det er også fuldt ud forståeligt! Vi vil hellere end gerne hjælpe dig og vi giver altid vores patienter råd og vejledning i forhold til hvilken løsning de bliver gladest for i længden – det er jo en løsning der skal holde i mange år. Ring til os, så tager vi en helt uforpligtende snak om dine muligheder.

Skal man være nervøs?
Absolut ikke! Vi tager tandlægeskræk meget alvorligt og vores dygtige tandlæger har lavet disse behandlinger tusindevis af gange før. Vi har dog altid den enkelte patient i højsædet og du bliver aldrig behandlet som et nummer i rækken hos os. Vores høje grad af ekspertise betyder at vi har tid til at tage os af dig personligt og sørge for at det hele foregår i dit tempo, samt at imødekomme dine specielle ønsker, både før, under og efter behandlingen. Du kan læse mere om hvordan vi behandler din tandlægeskræk her.