KONSULTATION OG DIAGNOSE BASERET PÅ RØNTGENBILLEDE

Det første og vigtigste skridt imod dit nye smil, er præcis konsultation og diagnose. Det starter med en udfyldning af et oplysningsskema om tidligere behandlinger. Det giver tandlægen oplysninger om mulige sygdomme, medicinforbrug, allergi eller andre vigtige faktorer i forhold til din tandbehandling.

Derefter tages et digitalt panorama røntgenbillede. Her kan tandlægen se vigtige detaljer omkring den nuværende status på både eksisterende tænder, de områder hvor der mangler tænder og andre eventuelle tilstande. På baggrund af røntgenbilledet kan der fastlægges en præcis behandlingsplan, som kan diskuteres med patienten. Der er normalvis flere mulige løsninger på et tandproblem, derfor er det meget vigtigt at patienten er fuldt ud informeret om muligheder der foreligger på dette stadie – så der kan foretages en ansvarlig beslutning omkring valg af behandling, da denne vil have indflydelse på patientens liv længe efter. Dette betyder at vi som en naturlig del af forløbet sørger for at allokere god tid til konsultationen mellem patienten og tandlægen, da alle de mulige løsninger skal gennemgås med både fordele og ulemper – og patienten skal kunne få svar på alle sine spørgsmål, inden der kan træffes et valg.

Zähne Aufhellen

Til dette formål tilbyder vi en komplet konsultationspakke, inklusiv hele rejsebestillingen, til en utroligt attraktiv pris, da det er vigtigt for at lære vores patienter at kende og at kunne gennemføre en dybdegående undersøgelse.
Målet med konsultationen er at give både tandlæge og patient et perfekt overblik over den nuværende status og de mulige behandlinger. Du kan læse mere om konsultations og diagnosepakken her.

I forbindelse med visse behandlingstyper, kan yderligere diagnosticering være nødvendigt, som f.eks. små røntgenbilleder af tandrødder, fremsendelse af røntgenbilleder i forbindelse med Invisalign eller en CBCT skanning før en kirurgisk behandling.

HVORNÅR ER EN CT SKANNING NØDVENDIG?

Zahanerzt erklärt der Patientin den Status basierend auf einer Röntgenaufnahme

Før en kirurgisk behandling, som implantatbehandling, er det nødvendigt at foretage flere undersøgelser. Baggrunden for undersøgelserne er et panorama røntgenbillede. Det viser hvilke tænder der skal erstattes. Efterfølgende skal kæbeknoglens tilstand vurderes, for at fastslå om der er tilstrækkelig mængde knoglemasse til at sætte implantater i – eller om det er nødvendigt at gennemføre knogleopbygning eller sinusløft inden implantatbehandlingen.
Da et panorama røntgenbillede er todimensionelt og derfor kun viser knoglens højde og bredde, er en 3D scanning nødvendig for nøjagtigt at kunne se tykkelsen.
Derudover gør en CT scanning det muligt at måle knoglemassen så præcist at man kan bestemme hvor stor en implantatskrue der skal anvendes. Patientens generelle helbredstilstand spiller også en stor rolle når det skal afgøres hvorvidt en implantatbehandling kan gennemføres.

TILBUD FRA EN LOKAL TANDLÆGE

Du har formentlig allerede besøgt din lokale tandlæge og fået et behandlingstilbud. Dette viser den planlagte behandling og pris. Hvis du har en sundhedsforsikring der dækker din tandbehandling i Danmark, dækker den også i Ungarn. For at give dig et overblik over hvad du kan spare, giver vi dig meget gerne et prisoverslag baseret på den behandlingsplan du har fået af din lokale tandlæge.

Heil- und Kostenplan

Vil du gerne bestille din konsultationspakke?

Vi tilbyder den til kun 1.695 DKK, inklusiv følgende services:

  • Fly begge veje (op til 1200 DKK)
  • En overnatning på 4* hotel
  • Afhentning i lufthavnen
  • Kørsel mellem hotel og klinik
  • Digital panorama røntgen
  • Detaljeret konsultation
  • Behandlingstilbud på alle de mulige løsninger

Foretag din bestilling her.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!