Vi gennemfører ofte tandblegning om fredagen da folk ofte kombinerer det med en forlænget weekend til Budapest.

Hvad er en tandtandblegning?
Vidste du, at det billede andre danner af os er stærkt påvirket af vores smil og tilstanden af vores tænder?

Ifølge undersøgelser, danner vi ved første møde med et andet menneske et indtryk af deres tænder i 78 % af gangene.

Er du ikke tilfreds med farven på dine tænder, så kan vi sagtens hjælpe dig, så tænderne for den ”hvidhed” som du ønsker det.
Der er to mulige måder at gøre dette på: tandblegning derhjemme eller på en tandklink. På vores tandklinik tilbyder vi naturligvis begge metoder og vi kan også vejlede dig, så du får den løsning, der er mest hensigtsmæssig for dig.

Uanset, hvilken metode du vælger er det dog fornuftigt først at få lavet noget vedligeholdene arbejde på dine tænder. Det er både bedre for tænderne og du vil få en bedre effekt af din tandblegning. Normalt er det rigeligt med en professionel tandrens, fjernelse af tandsten og dertil hørende. I enkelte tilfælde kan tænder dog kræve noget behandling før det giver mening at afblege dem.

Som de fleste er klar over er nogle vaner dårlige for farven på dine tænder. På samme måde kan disse vaner være med til langsomt at modvirke din tandblegning, så tænder retunerer til deres oprindelige farve. Indtagelse af drikke og fødevarer, der indeholder masser af farvestoffer er på denne liste. Du bør gennerelt holde dig fra kaffe, te, alkohol, sodavand eller rygning og snus, hvis du ønsker den mest optimale vedligeholdelse af din tandblegning.
Tager du alligevel en sodavand eller en kop kaffe, så kan det godt betale sig at børste tænder bagefter eller bare skylde munden med noget vand.

Philips ZOOM laserblegning
Denne moderne metode til tandblegning fra Philips er meget populær da den giver et flot resultat og er yderst skånsom over for tænderne. Du kan selv være med til at bestemme graden af “hvid” på dine tænder, så du får et Hollywood smil eller naturligt flotte tænder.
Der er ikke noget hjemmearbejde, alt bliver ordnet på tandklinikken. Du skal forvente, at tandblegningen tager op til en time.

Zähne Aufhellen
Fotodokumentation für Digital Smile Design

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!