Betalingsmuligheder

Tilskud til tandlæge i udlandet

Tandbehandling i udlandet
Da både Danmark og Ungarn er medlemmer af EU, er du berettiget til nøjagtigt samme tilskud til tandlæge i begge lande. Det betyder at både den offentlige sygesikring og de private vil give samme tilskud til din tandbehandling uanset om den bliver foretaget i Danmark eller Ungarn. Den eneste forskel er sådan set, at du i Danmark automatisk modtager dit tilskud når du har været hos tandlægen, hvor du ved en tandbehandling i Ungarn selv skal sende din regning ind til sygeforsikringen. Vi hjælper dig selvfølgelig med al dokumentation, således at dit tilskud kan blive udbetalt. Det er altså ikke noget, som er besværligt for dig.

I enkelte tilfælde kan du søge om støtte til din tandbehandling hos kommunen, hvilket du gør gennem borgerservice. Det er dog ikke noget vi kan gøre for dig, men vi udarbejder gerne en behandlingsplan, som du kan bruge til din ansøgning.

Sygesikringen “danmark”
Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til tandbehandling, der er foretaget i et andet EU/EØS-land. Du kan læse mere om ”danmark”s tilskud til behandlinger i Udlandet her.

Du kan læse mere om Sygeforsikringen ”danmark”s takster til f.eks. tandbehandlinger her.

Den Offentlige Sygesikring
Ved tandbehandlinger kan du få tilskud til nogle af ydelserne gennem Den Offentlige Sygeforsikring. Tilskud dækker ofte ydelser som røntgenbillede, konsultation, tandrens, rodbehandling, tandfyldning og udtrækninger. Ved en dansk tandlæge vil tilskuddet typisk blive givet automatisk når du betaler. Ved tandrejser til tandlæger ind for EU får du dog samme tilskud, Tilskuddet opnår du efter behandlingen ved at indsende din behandlingsplan.
Hos os modtager du altid en behandlingsplan som er udarbejdet efter de gældende regler for at opnå tilskud. Vi rådgiver dig også gerne omkring din personlige tandbehandling og hvilke ydelser, du kan forvente at modtage tilskud til. Du kan læse mere på.

Lån penge

Finansiering af din tandbehandling
Vi har et samarbejde med lånevirksomheden Better Rates. Her kan du få hjælp til finansiering af din tandbehandling til attraktive renter. Hos Better Rates kan du ansøge om, at låne det beløb du skal bruge og så udbydes dit beløb til private investorer som skyder pengene ind og du får derfor svar indenfor tre uger. Fordelen ved at låne igennem private investorer er at lånet kan gennemføres til en lavere rentesats. Til gengæld er kravene til din kreditgodkendelse at du tjener min. 240.000 DKK om året før skat. Hvis du gerne vil have din behandling finansieret gennem Better Rates skal du kontakte dem og fortælle at du gerne vil låne til en tandbehandling hos Evergreen Dental.

Låneeksempel
På grafikken kan du se et eksempel på et lån til en behandling gennem Better Rates. Eksemplet er lavet med et lån på 25.000 DKK over 5 år til laveste rentesats.
Lån hos Better Rates har altid fast rente.

Kontakt
Du kan kontakte Better Rates om ansøge om lån her:
Telefon: +45 31 31 90 00
Email: [email protected]
Du kan også besøge deres hjemmeside ved at trykke på logoet under grafikken.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!