Ferie med nye tænder

TANDBEHANDLING I UDLANDET

At få lavet tænder i udlandet er en mere og mere populær ting at gøre, da mange patienter nu har oplevet fordelene ved at besøge en tandlæge i udlandet. Mange patienter vælger tandkroner eller kirurgi, herunder billige tandimplantater i udlandet, da der som minimum er samme kvalitet til rådighed for betydeligt færre penge. Besparelserne spænder typisk fra 50% til 60% på trods af rejseomkostningerne. Hvis du leder efter nogle af de bedste tandlæger i udlandet, bør du kontakte Evergreen Dental.

Dr. Soma Veszprémi

Ring tilbage

BUDAPEST, Ungarn

Ungarer er kendt som indbydende, venlige mennesker med en god sans for humor. Dette er også den generelle feedback, vi modtager fra vores patienter efter deres ophold i Ungarn. På trods af at Budapest er en storby med en befolkning på over 2 millioner, er folk som regel meget hjælpsomme.

Ungarske folk er meget stolte af deres kultur og kulturarv, og de elsker at fortælle om det til interesserede besøgende. Hvis farer vild på gaden eller skal bruge vejledning eller hjælp, så tøv ikke med at bede om hjælp; folk vil være glade for at hjælpe dig. Mange ungarere taler fremmedsprog, og da engelsk er særligt populært, bør du ikke have problemer med kommunikation. Det ungarske sprog er meget interessant, og du kan måske finde ud af, at det lyder mere usædvanligt end andre europæiske sprog.

Udover at være hovedstad for tandlægeturisme, har Budapest meget mere at byde på. Ungarsk kultur, arkitektur, gastronomi og wellness tiltrækker også mange turister. Hvis du er den slags person, der kan lide at være blandt de lokale, bliver du ikke skuffet.

REJSEPLANLÆGNING

Budapest har bevist at være det bedste sted for dental turisme, 41% af patienter fra Vesteuropa beslutter sig for en ungarsk tandrejse. Evergreen Dental er en fuldservice leverandør af tandteknik Ungarn. Nyd vores tandturisme pakker, når du beslutter dig for at arrangere en tandferie i Budapest. Vi kan arrangere dit fly og hotel til lavere priser og tilbyder gratis afhentningsservice under din tandrejse. Vi sørger også for, at du kommer til dine behandlingstider fra hotellet ved at hente dig gratis dér.

INDKVARTERING

Vi har et stort udvalg af partnerhoteller og to egne lejligheder vi kan tilbyde som indkvartering i Budapest. Vores partner hoteller kan bookes gennem os til en lavere sats end de normalt tilbydes til. Tjek vores dental feriepakker, hvis du beslutter dig for en tandferie i Budapest.

FERIE MED NYE TÆNDER

Tandturisme er kombinationen af ​​at få udført tandarbejde af høj kvalitet og nyde en uforglemmelig ferie på samme tid. Det bedste sted for tandlægerejser har vist sig at være Ungarn, da hele 41% af alle tandlægerejser fra Vesteuropa finder sted netop her. Især er tandturisme i Budapest blevet populært, da Budapest er blevet en rigtig turistmagnet takket være sin fascinerende arkitektur, historie, termiske bade, kulturelle værdier, gastro- og nattelivs tilbud. Nogle klinikker tilbyder meget billigere tandferiepakker. Evergreen Dental er en fuldserviceudbyder, der ikke kun tager sig af den professionelle tandbehandling, men også arrangerer hele turen, herunder booking af fly, hotelreservationer og gratis afhentning i lufthavnen samt by-kørsel. Tag kontakt til vores venlige og professionelle team, og lad so hjælpe dig hele vejen til dit nye, smukke smil.

travel-arrangement-820x420

DIN FORDELE

  • 60% besparelse i gennemsnit
  • Hurtig tid på klinikken
  • Hurtig proces til dit nye smil
  • Top ekspertise
  • Eksklusiv pleje
  • Nyd turen til en af ​​Europas bedste byer