Efterbehandling og garanti

Garanti og efterbehandling

Hjemme i Danmark
Når din tandbehandling er afsluttet bør du besøge tandlægen en gang om året til et kontrolbesøg. Ved kontrolbesøget kan du også få foretaget små justeringer som eksempelvis rebasering af proteser, hvilket er en helt naturlig ting. Tandlægen du besøger kan du frit vælge, vi har også et par partnerklinikker i Danmark som du kan bruge, hvis du ønsker det. Mange af vores patienter vælger dog at komme tilbage til Budapest til den årlige kontrol, da det også giver anledning til et glædeligt gensyn med tandklinikken.
Vi er altid glade for at se folk på klinikken igen og vi hjælper dig meget gerne, så du kan se noget nyt i Budapest.

Garanti
Hvordan tandforsikringen dækker, afhænger af typen af tandbehandling du får foretaget. Udtagelige løsninger, som klikproteser, har en lidt kortere garanti end de fikserede løsninger. Fælles for dem alle er dog at at de lever op til samme EU krav som hos de danske tandlæger. Vi tilbyder også nogle fordelagtige garantiforlængelser, så du kan blive ved med at nyde dit nye smil – uden bekymring.
Som når du køber en bil, så betyder 2 års garanti ikke at dit produkt går i stykker efter 2 år. Produkterne lever længe, hvis de bliver vedligeholdt ordenligt eksempelvis ved at børste tænder hver dag og gå til tandlægen en gang om året.
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er i tvivl om tandgarantien på dén behandling du overvejer at få lavet.

Garanti ved tandbehandling
2 år på udtageligt arbejde (eksempelvis gebis)
3 år på fikserede løsninger (eksempelvis kroner og broer)
7 år på implantater

Yderligere garanti kan tilkøbes for 3.715 DKK / pr. år. Dette beløb dækker også fly, taxa og hotel i hele perioden, hvis der mod alt forventning skulle ske noget og det bliver nødvendigt at tage til Budapest.

Evergreen Dental - more than dentistry

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!