Før og efter billeder

MÆRK FORSKELLEN

Der er utrolig stor forskel på at leve med eller uden et pænt tandsæt, set fra mange. Nye perfekte tænder giver ikke kun mulighed for igen at nyde dine måltider, men giver dig også smilet tilbage samt selvtilliden og selvværdet vil få dig til at se yngre og sundere ud. Se på nogle af vores resultater nedenfor, herunder finér før og efter og tandbroer før og efter.

Bliv én af vores glade patienter!

Jan E. (DA) ??

8 Implantater, bar-baserede proteser i over- og undermund,10 dage – $$

Manuela V. (D) ??

28 Zirconium kroner, 10 dage – $$$

Veronika E. (D) ??

28 e.Max fuldkeramiske kroner, 10 dage – $$$

Hardi P. (D) ??

7 Implantater, 13 aftagelige Zirconium kroner, aftagelige proteser i over- og underkæbe BioHPP (Premium), 12 dage – $$

Resmije F. (CH) ??

28 metalkeramiske kroner, 5 Dage $$

Paul R. (D) ??

12 Zirconium kroner, 5 dage – $$

Sarah H. (D) ??

20 metalkeramiske kroner, 5 Dage – $$

Michael P. (CH) ??

4 e.Max porcelænsfacader, 5 dage – $

EVERGREEN DENTAL SAMARBEJDSPROGRAM

Er du tilfreds med det tandarbejde og den service, du har modtaget hos Evergreen Dental? Vil du gerne give din familie og venner mulighed for også at nyde godt af vores tjenester? Bliv en Evergreen Dental ”Happy Patient” – anbefal os, og vi belønner dig.

Hvis en person, du anbefaler os, kommer til vores klinik til behandling, giver vi dig en kredit på 100 € for hver patient, som kan bruges til enhver form for tandbehandling eller konsultationspakke, du ønsker at vælge, også gældende for dine familiemedlemmer.

Efter hver fem patienter du henviser til os, vil vi yderligere belønne dig med et ekstra års garanti på din tandbehandling. Hjælp andre til at finde den perfekte løsning på deres tandproblemer og vær samtidig med til at sikre dit eget langsigtede smil!