Komplette priser

Vi har lavet nogle priseksempler nedenfor. De indeholder alt det der normalt ikke er inkluderet når man ser en prisliste. Hvis din behandling ikke står på listen, så skriv til os og få et komplet tilbud – naturligvis helt uforpligtende!

Rejsen inkluderer

Flybilletter, taxa mellem lufthavn, hotel og klinik i Budapest og 4-stjernet hotel med morgenmad.
Du er altid velkommen til at planlægge din rejse selv, hvis du hellere vil køre derned, bo i lejlighed eller lign.

Inkluderet i behandlingen

Rejsen + Røntgenbilleder, medicin, konsultationstid, kroner på implantater, afstøbning, abutment, midlertidige kroner, dækprotese i hele helingsprioden og alt andet, der er nødvendigt i behandlingen.
Rejser du selv kan prisen trækkes fra.

Ikke inkluderet

Er andre behandlinger, som måtte være nødvendige eksempelvis udtrækninger og rodbehandling.
En simpel udtrækning koster 450 DKK.
Den rabat, som du får af din sygesikring er ikke trukket fra.

Tandtjek i Budapest

199
 • Vi vil meget gerne invitere dig ned på klinikken til et røntgenbillede, med et par tilbud og en fuld konsultation. Du er her for én overnatning og rejsen er inkluderet i prisen.

3-leddet tandbro

790
 • Prisen er for en metalkeramisk bro, vi laver også fuld procelæn og zirkonium. Løsningen er god, hvis du mangler 1 tand og ikke ønsker et implantat. Kan laves på én tur af 4 dage.

4-leddet tandbro

990
 • Prisen er med metalkeramiske kroner, som er gode på hjørne- og kindtænder, hvis de er for svage til fyldninger. Prisen er +2130 kr for 3 kroner i fuld porcelæn. Kan laves på én tur af 4 dage.

6 tandkroner

2 190
 • Prisen er med metalkeramiske kroner, som er gode på hjørne- og kindtænder, hvis de er for svage til fyldninger. Prisen er +2840 kr for 4 porcelænskroner. Kan laves på én tur af 4 dage.

DIO Implantatbehandling

1 290
 • Prisen er med metalkeramisk krone, som er god til store og små kindtænder. Implantater er den mest stabile og langtidsholdbare løsning. Kan laves på én tur af 2 dage og anden tur af 4 dage.

Nobel Biocare implantatbehandling

1 590
 • Prisen er med metalkeramisk krone, som er god til store og små kindtænder. Implantater er den mest stabile og langtidsholdbare løsning. Kan laves på én tur af 2 dage og anden tur af 4 dage.

Klikprotese (2 implantater)

3 290
 • Løsningen er en lokator-klikprotese på 2 implantater. Det er den billigste proteseløsning vi laver udover gebis. Produktet er fint, men vi anbefaler 4 implantater. Første tur 2 dage og anden tur 7 dage.

Klikprotese (bar + 4 implantater)

5 790
 • Løsningen er en bar-klikprotese på 4 implantater. Baren gør at tænderne sidder godt og stabilt. Det er en rigtig god løsning, som kan klikkes fra og rengøres. Første tur 2 dage og anden tur 7 dage.

All-on-4 (Over el. undermund)

5 990
 • En komplet tandbro, som fikseres med 4 implantater. Når man bruger 4 implantater i stedet for kun 2 får man en stabil og slidstærk løsning. Kan laves på én tur af 3 dage og anden tur af 10 dage.

All-on-6 (Over- el. undermund)

7 490
 • En komplet tandbro, som fikseres med 6 implantater. Dette er den bedste løsning på markedet. De 6 implantater giver en behaglig og slabil løsning. Kan lave på én tur af 3 dage og anden tur af 10 dage.

8 Implantater med 12-leddet metalkeramisk bro

9 990
 • To tandbroer, som fikseres med 4 implantater hver. Den her løsning giver en komplet ny mund. Tandbroen tilpasses din konkrete situation. Kan laves på én tur af 3 dage og én tur på 10 dage.

8 Implantater med 12-leddet fuld-keramisk zirkoniumbro

11 990
 • Når du skal have lavet en helt ny mund og ønsker den bedst mulige løsning. Tandbroen givet en naturlig fornemmelse i munden. Kan lave på én tur af 3 dage og anden tur af 10 dage.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!