Om os

BEDSTE TANDBEHANDLING TIL OVERKOMMELIGE PRISER PÅ EVERGREEN DENTAL

Evergreen Dental klinikken ligger på den berømte Andrassy Ut. midt i centrum af Budapest – i en fuldt restaureret, storslået bygning fra 1870.

Den certificerede (ISO9001.2015, GCR) klinik er yderst moderne og føles behagelig at være i, hvilket gør at du med det samme føler tryg og komfortable. De varme grønne farver i venteværelset og den behagelige duft, samt de tilgængelige forfriskninger og vores bredbånds WI-FI giver en behagelig ”stue” atmosfære. Det imødekommende og venlige personale taler alle flydende engelsk, sammen med vores dansktalende patientkoordinator, sørger de for at give dig den bedst mulige oplevelse.

De store, åbne behandlingsrum med aircondition står i skarp kontrast til de små, ofte klaustrofobiske rum mange efterhånden forventer hos deres tandlæge.

Alle vores behandlingsrum indeholder et konsultationsområde, hvor patienten og tandlægen kan sidde i ro og mag, ansigt til ansigt og tale om behandlingsrelaterede spørgsmål og mulige løsninger.

Vores professionalisme og unikke tilgang gør Evergreen Dental til en klinik i absolut verdensklasse (kilde: GCR.org), hvilket også afspejler sig i vores patienters anmeldelser, som alle giver udtryk for høj kvalitet og service til overkommelige priser.

TANDBEHANDLINGER

Vores klinik er specialiseret i at løse alle udfordringer indenfor tandplejens brede spektrum, på den mest effektive måde. Vores højt kvalificerede tandlæger tager sig altid god tid til at forstå dine problemer og forventninger for at tilsikre at vi finder den bedste løsning til dig. Ved hjælp af vores voksmodeller, demoarbejde og digitale planlægningsværkstøj gør vi os umage for at give dig det bedste overblik over situationen og de mulige løsninger.

Vores gratis konsultationsservice er designet til at forklare alt vedrørende arbejdet, processen og vores kliniske retningslinjer, samt at besvare alle dine spørgsmål og give dig mulighed for at træffe en god beslutning omkring din tandbehandling på et oplyst grundlag.

Vores behandlingstilbud dækker alle aspekter af tandpleje, lige fra kosmetiske til meget komplekse genopbyggende tandbehandlinger, som knogleopbygning eller implantater, inklusiv behandling under intravenøs bedøvelse og digitalt planlagte resultater og computerberegnede løsninger. Vores tandklinik har det bedste udstyr der findes i branchen, hvilket sikrer dig at du får den mest moderne og bedst mulige tandpleje. Vores nøje udvalgte hold af tandlæger, taler alle engelsk, er empatiske, meget erfarne og har et flot CV i forhold til at løse komplekse tandproblemer og tilsikre at du får en smertefri behandling. For yderligere information, kan læse mere om vores hold.

Anmodning om tilbagekald

VEJEN FREM TIL DINE NYE TÆNDER

Når du har kontaktet os første gang, tager vores kundeservice dig i hånden og hjælper dig igennem processen for din tandundersøgelse eller behandling og vil rådgive dig i forhold til alle aspekter af de indledende aktiviteter samt hele processen til dit første besøg på klinikken. Vores hold af ansatte er alle meget fleksible og gør sig altid umage for at imødekomme alle ønsker fra vores patienter. Vi vil gerne lære dig så godt som muligt at kende inden du ankommer, så vi bedst muligt kan forberede os på din ankomst samt dine krav og forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen I vores tandklinik i Budapest, rådgive dig i forhold til alle dine spørgsmål til tandplejen og tage os godt af dig og give dig den bedste og mest effektive behandling og tilsikre din komplette tilfredshed. På vores klinik får alle patienter specialbehandling. 

Den følgende tjekliste er lavet for at give dig et overblik over hvilke dele af processen vi tager os af og hvilke dele vi har brug for din hjælp til.

Vi

 • Forklarer dig hele processen til dine nye tænder
 • Giver dig et prisoversalg baseret på de data du giver os
 • Arrangerer en konsultationspakke til dig for 199 EUR inkl. Rejse og ophold, eller bestiller tid til en gratis konsultation hvis du allerede er i Budapest.
 • Booker din flybillet og dit hotelværelse, samt arrangerer din afhentning i lufthavnen og din transport rundt i byen
 • Foretager en fysisk kontrol med et 2D røntgenbillede og udarbejder dine mulige behandlingsplaner
 • Forbereder dokumentation til dit forsikringsselskab, hvis du skal bruge det
 • Gennemfører behandlingen på den mest professionelle, effektive og behagelige måde
 • Klargør dig til dit nye liv med din nye tænder og viser dig hvordan du bedst passer på dem

Do

 • Tager kontakt til os
 • Sender os et røntgenbillede, CT-skanning, billede, behandlingsplan ELLER kommer ned til klinikken og får en konsultation
 • Finder et tidspunkt der passer dig at rejse til Budapest for at få din konsultation eller behandling

TANDTEKSNISK LABORATORIE

For mange patienter er det ikke nødvendigvis en selvfølge at for at opnå fantastiske resultater, er det nødvendigt at tandlægen og tandteknikeren arbejder meget tæt sammen. Det er også meget vigtigt, at alle anvendte materialer er af den bedste kvalitet, for at sikre maksimal patientkomfort og lang levetid for arbejdet. For at opnå den perfekte pasform får vi patienten til at prøve på proteser / broer mv. flere gange under produktionen for at sikre, at den føles naturlig, behagelig og udfører sin funktion som forventet. Under tilpasningen kontrollerer vi også flere gange, at farven er et perfekt match, og at alt er til patientens tilfredshed. Efter hver montering har vi chancen for at foretage tilpasninger baseret på observationer og tilbagemeldinger fra patienten, inden vi sender arbejdet tilbage til den næste teknologiske del af arbejdet.

Evergreen Dental arbejder med nogle af de bedste tandteknikere i Budapest. Vores laboratorieforvaltere og de fleste kolleger har en kandidatgrad inden for proteser, keramisk foring, metalforarbejdning og digital CAD / CAM-planlægning og udførelse. Fremtidens tandpleje er digital. Evergreen Dental tilbyder allerede disse moderne, digitalt planlagte løsninger som digital smile planlægning, computerstøttet fremstilling og 3D-print. En stor fordel ved disse løsninger er muligheden for at gemme individuelle planer på et datadrev, hvilket muliggør fremtidig reproduktion ved et tryk på en knap, hvis der på et tidspunkt opstår behov for reparation eller udskiftning, hvilket sparer en betydelig mængde tid og kræfter.

I Europa er det et lovkrav for tandlæger og tandklinikker at give to års garanti på faste tandproteser. Vi føler os så sikre på kvaliteten af ​​vores arbejde og de materialer, vi leverer, at vi kan tilbyde 5 år på disse løsninger og endda en livstidsgaranti på vores implantater. Efter behandling får du et implantatpas og / eller et certifikat, der beskriver det arbejde, der er udført, og en liste over alle de materialer, der er blevet brugt. Perfekt udført tandlægearbejde kan holde i mindst 20 år, hvis patienten følger de hygiejnevejledning, der gives af tandlægen. Vi vil rådgive dig i forhold til hvad du skal gøre for at vedligeholde dine nye tænder på den bedst mulige måde.

PROFESSIONELT TEAM

Materialer af bedste kvalitet er ikke noget værd, hvis de anvendes ukorrekt. Hos Evergreen sikrer vi at det er det mest professionelle team, der tager sig af din forespørgsel. Vi lægger stor vægt på følgende:

 • Kommunikation – det hele begynder med at forstå hinanden. Vores patientkoordinatorer sørger for, at de sammen med dig definerer det problem, du står overfor for, at kunne forberede dig og tandlægeholdet på, hvad der forventes. Når du ankommer til vores tandklinik, vil du opleve den største tålmodighed og venlig tilgang fra alle vores medarbejdere, som vil hjælpe dig godt på vej til dit nye smil.
 • Alle vores medarbejdere taler flydende engelsk og vi har en dansktalende patientkoordinator, hvilket giver dig mulighed for at udtrykke dig selv på en meget detaljeret måde og blive forstået.
 • Alle vores tandlæger opfylder følgende tre kriterier:
Dr. Msc Soma VeszprémiLead Clinician

Ekspertise – Alle specialister på Evergreen Dental Tandklinik har en dokumenteret rekord af høj kvalitets tandpleje inden for deres hvert deres ekspertiseområde og mange års erfaring i behandling af patienter fra udlandet. Yderligere opfylder de alle de strenge medicinske protokoller i vores certificerede klinik. De anvender altid de nyeste godkendte teknikker og tilgange.

Personlige færdigheder – At tage beslutningen om at få sin tandbehandling udført i udlandet er ikke let. Det er naturligvis vigtigt for patienter, der rejser til udlandet, at få opbygget tillid til tandklinikken og tandlægeholdet inden arbejdet skal begynde. Specialisternes personlige færdigheder er næsten lige så vigtige som deres faglige færdigheder. Vores patienter skal føle sig sikre og forstået af vores tandlæger derfor er venlighed, empati og tålmodighed meget vigtige egenskaber for vores tandlæger. Alle vores specialister tager sig god tid til at forstå netop din situation, for at sikre at du føler dig velinformeret og tryg.

Sprogfærdigheder – Kommunikation er essensen af ​​succes. Tandlægevirksomhed er altid et tæt samarbejde mellem patienten, tandlægen og tandlaboratoriet. Det er vigtigt, at ingen sprogbarrierer hindrer dette samarbejde, derfor taler alle vores medarbejdere og tandlæger engelsk – og derfor har vi også ansat en dansktalende patientkoordinator på klinikken.

CERTIFIKATER OG PRISER

Vi tilbyder de bedste tandbehandlinger på markedet, med kun de bedste materialer, men til overkommelige priser. Patienttilfredshed er vores højeste prioritet, derfor stræber vi altid efter at opnå et fremragende resultat både i funktion og æstetik. For os er den største præstation, når vores patienter er helt tilfredse med det arbejde, vi har gjort, og anbefaler os til deres familie og venner.

Som følge heraf er 95% af vores patienter glade for at anbefale Evergreen Dental, næsten en tredjedel af vores nye patienter kommer gennem personlige anbefalinger.

De vigtigste aspekter af deres tilfredshed ved tilbagemeldingen fra vores patienter er:

 • Effektiv og dybdegående kommunikation fra den første kontakt
 • Højkvalitets udstyr og materialer
 • Rimelige priser, fremragende værdi for pengene
 • Nem kommunikation på engelsk med alle medarbejdere
 • Veludført planlægning af rejse
 • Fleksible og omsorgsfulde medarbejdere
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Stærk garanti
 • Smuk og central beliggenhed

Certifikater

Det er altid et stort spørgsmål, hvordan man vælger den bedste tandklinik. Certifikater og akkrediteringer afspejler altid kvaliteten af ​​en tandklinik på en objektiv måde, da de bruger standardiserede metoder til at vurdere eller validere en tandklinik. Nogle af de vigtigste og mest seriøse organisationer anser Evergreen dental for at være en akkrediteret og betroet tandklinik.

PRISER

I løbet af årene har Evergreen Dental vundet flere forskellige priser, der afspejler vores arbejde. Normalt uddeles priserne baseret på patienttilfredshed og anmeldelser. Tjek hvad andre siger om os for at få personlige meninger fra vores tidligere patienter.

ISO 9001:2015

Vores klinik lever op til alle krav der stilles i ISO kvalitetsstandarderne

GCR ACCREDITED CLINIC

Bedste service i Budapest (475 klinikker bedømt), tredje bedste service på verdensplan (127.000 bedømte tandklinikker)

GLOBAL CLINIC RATING

Top 1% af alle klinikker på verdensplan. Anden bedste klinik I Budapest

TÜV RHEINLAND

Tyske TÜV Rheinland har certificeret vores klinik.

Whatclinic

Bedømmelse: 4.9 ud af 5.0 – 5-stjernet bedømmelser baseret på patienternes feedback, tildeling af Service Prisen 2018

Junomedical

Bedømmelse: 5.0 ud af 5.0 – 5-stjernet behandling baseret på patienternes feedback 

HEALTHCARE CHOICES

Vi er medlem af the Healthcare Choices Network

DENTALIMPLANTSFRIENDS

Vores klinik er betroet af DentalimplantsFriends 

Proven expert

Vores klinik er betroet af Provenexpert.com

Medical travel shield

We are partners of medicaltravelshield.com