More than dentistry

St. Stephan Basilika

Fuld service

Vi tager os naturligvis af alle dine bekymringer i forhold til din tandbehandling. Vi hjælper dig med det hele, lige fra planlægning af din tur, til selve behandlingen, refusion fra din sygesikring og til support derhjemme når din behandling er slut. Hvis du har specielle ønsker, så sig endelig til – så skal vi nok gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dem.

Maksimal komfort

Udover selve tandbehandlingen, som vi altid søger at gøre så behagelig som muligt, tilbyder vi en række services, der er med til at øge komforten og forbedre hele oplevelsen. Eksempelvis tager vi mod dig i lufthavnen og sørger for, at du kommer frem til dit hotel uden problemer. Skulle der mod forventning opstå ventetid på klinikken, byder vi dig på en kop kaffe på en af de omkringliggende caféer, så du ikke skal bruge unødig lang tid i venteværelset. Vi fokuserer meget på de små detaljer, der gør at du får en god og personlig oplevelse.

Das Wartezimmer von Evergreen Dental
Das Fotostudio von Evergreen Dental

Maksimal fleksibilitet

Alle er forskellige og har forskellige behov. For at sørge for at du føler dig behandlet som en personlig gæst, tager vi derfor alle dine ønsker og behov seriøst og gør alt hvad vi kan for at imødekomme dem. Hvad enten det er specielle krav til din behandling eller hjælp til at finde den helt rigtige restaurant, rabat til sight seeing eller et af de mange termalbade eller noget helt fjerde, så sig endelig frem – vi kan helt sikkert hjælpe dig! Vi holder i øvrigt åben hver anden lørdag for konsultationer og kirurgi, så du kan besøge os uden at skulle tage fri fra arbejde.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!