Patient Komfort

FULD-Service for maksimal patient komfort

Patient komfort er et af vores nøglebegreber. For os betyder det blandt andet at vi tager os af alt der er relateret til din tandbehandling, så du kan nøjes med at fokusere på det der er vigtigt for dig.
Dette starter allerede i den indledende fase og inkluderer den første kommunikation, planlægning af rejsen, dit optimale behandling – både i og ude af stolen og vores brede support i forbindelse med din efterbehandling. Skulle du have nogen særlig behov før, under eller efter din behandling, vil vi meget gerne gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dem. Dette er også en af grundene til at vores klinik er blevet bedømt til at have den bedste service ud af 500 klinikker i hele Budapest og nummer 3 ud af 127.000 klinikker på verdensplan – af Global Clinic Rating.

Das Wartezimmer von Evergreen Dental
Aufwachraum von Evergreen Dental

Patient Komfort hos Evergreen Dental

Som tillæg til at vi gør selve behandlingen så behagelig som muligt for dig, tilbyder vi også hidtil usete standarder for bekvemmelighed rundt om behandlingen for vores patienter. Vi gør i den forbindelse også hvad vi kan for at få dig til at føle dig hjemme hos os og føle at vi virkelig tager hånd om dig. Vi tager f.eks. imod dig i lufthavnen med en flaske mineralvand, vi tilbyder en række e-bøger på klinikken, såvel som dagblade og ugeblade samt wifi, gratis drikkevarer og snacks – og skulle der mod forventning opstå forsinkelser, inviterer vi dig over på en af de hyggelige nærliggende caféer, så du kan bruge ventetiden dér i stedet. Om ikke så længe er vi også de første i Budapest, som kan tilbyde vores patienter en lounge-service. Da et godt samspil ofte ligger gemt i detaljerne, går vi meget op i disse.

Maksimal fleksibilitet

Vi er alle forskellige og har forskellige prioriteter. For at kunne give dig en personlig oplevelse, tager vi dine personlige præferencer og efterspørgsler meget alvorligt og gør hvad vi kan for at imødekomme dem uden undtagelse. Uanset hvad du måtte ønske, så lad os vide det og vi vil sætte en dyd i at opfylde dine ønsker. Har du brug for restaurant anbefalinger, billetter til en sightseeing tur eller et thermalbad står vi klar til at hjælpe!

Global Clinic Rating Verified clinic
Rezeption Evergreen Dental

Vores eget call-center

Effektiv kommunikation er fundamentet for vores fælles rejse til med succes at give dig det smil du drømmer om. Når du bestiller tid hos os, taler du direkte med vores eget call-center og ikke en ekstern telefonpasser der ikke kender vores arbejdsgange. Vores kommunikations og beslutningsveje er meget korte, hvilket gør det muligt for os at kommunikere med dig hurtigt, effektivt og kompetent. Du har altid mulighed for at tale med den samme repræsentant hos os og kan på den måde undgå tab af information eller at skulle “det hele igennem igen”.

Bedste lokation

Vores klinik ligger på den berømte promenade på Andrassy boulevarden, Budapest’s Champs Elysées, mellem Opera Huset og den imponerende Heroes Square, lige ved siden af Liszt Ferenc Square, med smukke omgivelser i et nabolag med mange hyggelige caféer og fantastiske restauranter. Alle der besøger Budapest opfordres til at se denne del af byen, med den unikke atmosfære og de smukke, historiske bygninger.

Huset som Evergreen Dental har sæde i, blev bygget i 1878. Det rummede dengang det berømte Japanske Kaffe Hus, som var i drift fra 1890 og opkaldt efter de dekorative klinker med blomstrede mønstre på. Budapest’s kunst elite samledes her i årtier, til at starte med, med borde specielt reserveret til ungarske impressionister og naturalismens kunstnere, og senere hen den tids mest berømte digtere, forfattere, malere og skuespillere. Læs mere om Budapest her.

Der Eingangsbereich zu Evergreen Dental

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!