Patienter med tandlaegeskraek

TIL NERVØSE PATIENTER

Vi specialiserer os i behandling af patienter med tandlægeskræk, så vi ser regelmæssigt patienter, der ikke har været i tandlægen i år eller endda årtier, da de har været bange for tandlægen, men har brug for behandling. Det meste af tiden er tandlægefobi forårsaget af en tidligere dårlig erfaring som en skræmmende tandlæge eller manglende empati eller information. Hos Evergreen Dental har vi stor erfaring med behandling af ængstelige patienter. Vi er fuldt forberedt, så vi kan hjælpe vores patienter med at eliminere enhver mulig stress og stolefobi med empati for at kunne udføre tandbehandling. Yderligere tilbyder vi mulighed for at udføre tandbehandling under fuld bedøvelse.

Under hele patienternes besøg på klinikken tager vi en række trin for at hjælpe dem med at slappe af og lindre deres tandlægeskræk.

Man vil mærke dette så tidligt som ved den første ankomst, da vores venlige team gør alt for at tage godt imod, så der ikke er nogen grund til at være bange. Desuden stræber vi efter at minimere ventetider for at sikre, at behandlingen foregår problemfrit, så den kortest mulig tid, bliver brugt i venteværelset.

Vores tandlæger er meget empatiske og har en beroligende effekt på patienterne. Ved hver eneste behandling vil man bemærke hvordan tandlægen giver en præcis forklaring på, hvad der vil ske og håndterer problemet med den største taktfuldhed. Selvfølgelig får alle vores patienter en beroligende cocktail og tabletter til at hjælpe med at overvinde opkastningsrefleksen og løsne spasmer. Alle behandlinger udføres på lokalbedøvelse, hvilket giver en helt smertefri behandling.

HVORFOR HAR JEG TANDLÆGESKRÆK?

Den gode nyhed er, at ingen bliver født med tandlægeskræk. Det er snarere en tidligere dårlig oplevelse, der forårsager begrænsningerne, og hjernen der øger effekten. Efterhånden bliver alt i forbindelse med en tandklinik irriterende, lyden af ​​boret, lugten af ​​bakteriedræbende midler osv.

Den største ophavsmand til denne angst er en dårlig oplevelse hos tandlægen, som enten ikke opfyldte vores tillid, var uhøflig eller utålmodig og forårsagede tab af tillid.

Tandlægerne hos Evergreen Dental er opmærksomme, er meget tålmodige og tager den nødvendige tid, så du kan udvikle tillid til dem. Dette vil nok være en helt ny oplevelse for dig. Mange patienter, der i årtier har troet, at de er angstpatienter, måtte indse: det er de ikke.

KORT OVERSIGT FOR PATIENTER MED TANDLÆGESKRÆK

Piller: Beroligende som Xanax er tilgængelige på vores klinik for at lette stress.

Sedering: Dette udføres ved hjælp af gas i munden, hvor patienten forbliver vågen og derfor ikke så behagelig og sikker som fuld bedøvelse.

Lokalbedøvelse med lidokain: bruges altid på vores klinik for at sikre en fuldstændig smertefri tandbehandling.

Fuld bedøvelse: Denne udføres intravenøst ​​af en specialist, der giver den sikreste og mest komfortable tandbehandling, der gør det muligt at udføre flere procedurer på én gang.

Kontakt os

Upload dit røntgenbillede