Garanti og efterbehandling

VORES GARANTIPOLITIK

Garantipolitikken er et af de vigtigste aspekter at overveje, når man vælger en tandklinik, da det indikerer kvaliteten af ​​arbejdet og materialerne, der kan forventes. Vores politik skelner os stærkt fra andre tandklinikker, især dét at vi lægger stor vægt på pleje af implantater efter behandlingen.

Evergreen dental tilbyder den mest komplekse garanti i forhold til andre tandklinikker i Budapest, da vi føler os sikre på kvaliteten af ​​vores behandlinger og tandteknikernes arbejde, der kommer fra vores eget laboratorium.

Vi vil dog gerne understrege, at en lang levetid for dine nye tænder er meget afhængig af dig, som med passende mundtlig pleje og vedligeholdelse kan tilsikre vedligeholdelsen af ​​dit nye smil langt ud over garantiperioden.

caries-defense

Nedenfor er et overblik over garantitiderne for de forskellige typer tandbehandlinger, vi tilbyder:

REPAIRS

6 måneder

FYLDNINGER

1 år

UDTAGELIGE LØSNINGER

2 år

PORCELÆNSFACADER

3 år

FASTE LØSNINGER

5 år

FASTE NOBEL PROCERA-LØSNINGER

5 år med global support

IMPLANTATER (DIO, NOBEL)

Livstid

Forudsætningen for, at garantien er gyldig er, at der gennemføres en årlig kontrol og en tandhygiejnisk behandling. Disse kan foretages ved enhver tandklinik eller kirurg i dit hjemland (vi skal bede om et røntgenbillede efterfølgende), men vi tilbyder også disse ydelser til alle vores patienter til en speciel pris, da eftersynets grundighed er lige så vigtig for os som at udføre selve tandplejen. Vi vil rådgive dig om, hvordan du passer bedst på dine nye tænder.

Omstændigheder, der kan true holdbarheden af ​​tandarbejdet, er hovedsagelig allergier, diabetes og kraftig rygning. I disse tilfælde er to årlige kontroller obligatoriske for at garantien skal være gyldig, og mindst én af ​​dem skal udføres på vores klinik. Med nogle eksisterende risikofaktorer kan vi slet ikke tilbyde en garanti, men vi vil altid informere dig skriftligt om dette på forhånd.

For aftagelige proteser annulleres garantien ved utilstrækkelig rengøring.

Garantien bliver ugyldig, hvis tandarbejdet på nogen måde er blevet ændret af patienten eller en tredjepart, eller i tilfælde af skader af enhver art på grund af ukorrekt håndtering eller eksponering. Desuden forbeholder vi os ret til at få tandarbejdet undersøgt af et uafhængigt ekspertvidne.

Garantien dækker nødvendige reparationer eller reproduktion af tandpleje. Garantien omfatter ikke plast- og kompositdele, midlertidige løsninger og forlængelser eller foringer af proteserne samt eventuelle fremtidige rodbehandlinger eller behandling af infektioner / betændelser. Evergreen Dental er ikke ansvarlig for fremtidige komplikationer, der ikke var synlige eller forudsigelige på røntgenbilledet eller under konsultation og behandling hos Evergreen Dental.

I tilfælde af at arbejde udføres på en partner tandklinik (fx endelig fiksering af en bro), kan vi lave en udgiftsdeling på op til 100 €.

For at kunne bevare dit tandarbejde længst muligt, giver vi dig specifikke, professionelle anbefalinger til hvordan du vedligeholder det.

HVAD SKER DER, HVIS JEG HAR EN GARANTISAG?

Ifølge en undersøgelse udført af det ungarske Semmelweis University og Oxford University, er det kun 5% af patienterne i Vesteuropa der får brug for at anvende den garanti, der tilbydes af deres tandklinik. I Ungarn er denne andel endnu lavere, nemlig på kun 2,7%. Dette viser dog, at selv med optimal planlægning og udførelse er muligheden for at der kan opstå et problem aldrig helt udelukket. Det er af afgørende betydning, hvordan problemet håndteres.

Evergreen Dental har en meget omfattende og patientvenlig garantipolitik: Hvis du har en garantisag, dækker vi følgende:

  • Fly op til 100 €
  • Gratis ophold i en af ​​vores lejligheder hvis tilgængelig eller maksimum 40 € pr. Nat
  • Gratis afhentning i lufthavnen
  • Gratis transferservice

Procedure for garantiprocessen

I første omgang skal du sende en beskrivelse af problemet med tilhørende billeder af den beskadigede del til vores klinik via e-mail til [email protected] Hvis det er nødvendigt at rejse tilbage til Budapest, undersøger vi tandlægearbejdet for at afgøre, hvorfor fejlen opstod, og anvender garantivilkår som beskrevet ovenfor, hvis det er relevant.

Kontakt os

Upload dit røntgenbillede