Sådan virker det

VORES GUIDE TIL DIT NYE SMIL! ?

Hvis du er interesseret i tandbehandling i Budapest, opstår der naturligvis en masse spørgsmål. Hvad er den overordnede proces? Hvordan kommer jeg derhen? Hvor lang tid tager det mig? Er det ikke for kompliceret?

Med vores guide nedenfor kan du nemt holde styr på hele processen trin for trin på vejen til dit nye smil. 

0

Kom i kontakt!

Kom i kontakt med en af ​​vores professionelle og venlige kundeplejekonsulenter.

1

Få råd og vejledning!

Vores kundeservice konsulent vil forklare processen og besvare alle dine spørgsmål.

2

Få et prisoverslag!

Hvis du har et røntgenbillede, CT scan eller en behandlingsplan, kan vi give dig et prisoverslag inden for 24 timer på arbejdsdage.

3

Konsultation.

Kom til en fysisk kontrol og konsultation i Budapest og få alle de mulige behandlingsplaner udarbejdet og forklaret. Vores rejseafdeling arrangerer med glæde hele rejsen, hvis du bestiller vores populære konsultationspakke.

4

 Fysisk møde.

Mød vores venlige personale og tandlægehold og drøft alle behandlingsrelaterede og organisatoriske spørgsmål uden yderligere forpligtelser.

5

Behandling

Start enten behandlingen under første ophold eller kom tilbage og få udført den aftalte tandbehandling. Hvis du kommer til kirurgi, skal du planlægge 2-4 dage til kirurgi + midlertidige tænder, hvis det er nødvendigt.

6

HELEINGSPERIODE

Efter operationen er 2-6 måneder helingstid nødvendigt før de sidste tænder kan laves. Vores team vil instruere dig detaljeret.

7

TIDSPLAN

Kontakt os igen for at arrangere den anden behandling. Igen er vores rejseafdeling klar til at hjælpe dig eller arrangere hele din rejse.

8

ENDELIG BEHANDLING

Kom i 5-10 arbejdsdage mere for at få dit tandarbejde færdiggjort.

9

EFTERBEHANDLING

Følg vejledningen med hensyn til efterbehandling og kontrol for at vedligeholde tænderne og sikre at de holder i meget lang tid.

+1

SMIL

Tillykke, glem nu ikke at smile med dine helt nye tænder. ?