Samarbejdsprogram

EVERGREEN DENTAL SAMARBEJDSPROGRAM

Er du tilfreds med det arbejde og den service du har modtaget hos Evergreen Dental? Kunne du tænkte dig at lade dine venner og familie at gøre brug af vores tjenester?
Anbefal os og bliv belønnet.

For hver patient du henviser, giver vi et gavekort på 1.000 DKK som kan bruges til behandlinger eller på konsultationspakker. For hver femte patient du henviser, belønner vi dig ydermere med et års ekstra garanti på din tandbehandling. Hjælp andre med at finde den perfekte løsning på deres tandproblemer og sørg samtidig for at sikre dit eget smil i lang tid fremover.

*Du kan læse om vores gældende garantibetingelser her.

BLIV EN AF EVERGREEN DENTALS “GLADE PATIENTER”

Del din oplevelse med andre danskere. Hvis du er tilfreds med den service og det tandarbejde du har modtaget hos Evergreen Dental, kan du skrive dig op i vores Evergreen Dental Glad Patient program og nyde godt af fordelene.

Som medlem af vores samarbejdsprogram, kan du få forlænget din garanti på alle de behandlinger du har fået foretaget på vores klinik. Hjælp andre med at finde klinikken med den bedste service i Budapest ved, at fortælle dem om dine oplevelser og sørg samtidig for at dit smil er sikret i flere år fremover.

Hvad skal jeg gøre?

Som Evergreen Dental Glad Patient vil du blive offentliggjort her på hjemmesiden som glad patient. Du skal være tilgængelig på tidspunkter der aftales i samarbejde, til en telefonsamtale med en potentiel patient, som gerne vil høre om dine oplevelser. Du kan være ganske rolig, du kan selv bestemme hvornår du vil stå til rådighed for opkald. For at være medlem skal du kan være til rådighed 5 gange på et år.

*Du kan læse mere om vores gældende garantibestemmelser her.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!