Aftagelige løsninger

Aftagelige løsninger

En aftagelig løsning betyder en tandprotese, der kan bruges, hvis en patient har mistet så mange tænder, og knoglesituationen ikke tillader implantater. Løsningen kan også anvendes hvis patienten foretrækker at have aftagelige tænder på grund af en eller flere af fordelene angivet nedenfor. En tandprotese kan tages ud og gøres ren. Selvom man skal vænne sig til at bære en protese, har de i dag en meget høj æstetisk effekt og ser næsten ud som naturlige tænder. En aftagelig løsning er et højkvalitetsalternativ, hvis et fastsiddende tandlægearbejde ikke er muligt eller ønskeligt.

Vi taler om en delvis tandprotese, hvis kun nogle af tænderne skal udskiftes, og vi taler om en fuld tandprotese, hvis proteserne dækker hele kæben. De stadig eksisterende tænder forbliver, og proteserne tilpasses altid til den givne situation. Ikke-aftagelige proteser refererer til faste broer. Du kan læse mere om dem i afsnittet permanente løsninger. Vær opmærksom på, at en aftagelig løsning, specielt en fuld eller delvis protese, i mange tilfælde skal justeres efter behandlingen, da tandkødet ændres anatomisk efter behandlingen, fx når såret fra en udtrækning heler.

HVILKE TYPER FINDES DER, OG HVOR MEGET KOSTER EN AFTAGELIG PROTESE ELLER FLYTBAR BRO?

Se de mest almindelige aftagelige tandprotesetyper og alle de aftagelige protese- og broomkostninger nedenfor:

PREMIUM FULD PROTESE FREMSTILLET AF KOMPOSIT

Denne type tandprotese er lavet af komposit, komposit tænder er fastgjort på protesepladen. Protesen sættes fast på tandkødet med klæbecreme.

En premium aftagelig protese koster 690 €.

 

AFTAGELIG TANDPROTESE PÅ 2 ELLER 4 IMPLANTATER

Også kendt som klikproteser. To eller fire implantater placeres, hvilket sikrer et stærkt greb for proteserne. Mellem implantater og proteser placeres lokatorer. Når protesen placeres på implantaterne, monteres den (klikkes) i den rigtige position.

En premium aftagelig protese på 2 eller 4 implantater koster 1050-1450 €.

 

BARSTØTTET TANDPROTESE

Denne type proteser er normalt fastgjort på 4 implantater, og den har en ekstra metalstang, der sikrer ekstra hold og stabilitet. Metaldelene sidder på bagsiden af ​​tænderne, så ingen af ​​dem er synlige, derfor kan et højt æstetisk resultat opnås.

En barstøttet aftagelig bro koster 2890 €.

 

MODELSTØBTE PROTESER ELLER KLEMMEPROTESER

Denne løsning bruges altid til at forbinde eksisterende tænder med proteser. Små skjulte klemmer forankres til den sidste eksisterende tand på begge sider og sikrer ekstra stabilitet.

En aftagelig modelstøbt protese koster 1190 €.

TELESKOPPROTESER

Denne type aftagelig tandprotese anvendes på teleskopkroner, der sikrer den primære stabilitet. De teleskopiske kroner påføres i naturlige tænder, eller i sjældne tilfælde på implantater. Den teleskopiske krone består altid af to dele: Den primære krone del sættes på tænderne, den sekundære krone del sidder inden i protesen. Tandprotesen erstatter alle tænderne og stabiliseres gennem teleskopkronerne. Protesen er ofte galvaniseret, hvilket betyder, at den indre del er legeret med guld for at bremse sliddet på ​​den teleskopiske del, der skyldes gentagne indsættelse og udtagning.

En teleskopisk protese koster 290 € pr teleskopkrone og 1290 € til teleskopprotesen.

Fordelene ved en flytbar løsning er følgende:

  • Lavpris
  • Mindre invasiv
  • Let at reparere
DR. MSC SOMA VESZPRÉMIHovedkliniker

Kontakt os

Upload dit røntgenbillede