Knogleopbygning

GÅ IKKE GLIP AF MULIGHEDEN!

Knogletransplantation fra 300 €
Sinusløft fra 650 €

HVAD ER KNOGLESTRUKTUR OG HVAD ER EN KNOGLETRANSPLANTATION?

Over tid trækker kæbebenet sig tilbage på steder, hvor tandens rødder mangler. Dette skyldes at tanden ikke anvendes korrekt i over- eller underkæben. Det er ligesom musklerne, der ikke anvendes: efter et stykke tid vil de svinde ind.

I kæben efterlader dette ofte en tilstand, hvor der er dårlig kvalitet og lav mængde af knogle.

Ved manglende eller dårlig knoglestruktur i kæben har vi mulighed for at erstatte knoglemassen.

Patienter med utilstrækkelig naturlig, sund knogle til at sætte tandimplantater i, kan være ideelle kandidater til knogleopbygning, hvilket, som navnet antyder, er genopbygningen af ​​knoglen. Målet er at skabe en solid struktur, hvor implantater kan placeres og fastgøres i den tætte knoglestruktur.

Mød vores team

Hvis du leder efter det bedste tandlægehold i Ungarn, er Evergreen Dental det rigtige valg for dig.

Alma RÁCZTandlæge assistent
Kőninger DóraTandlæge assistent
Dr. András KovácsTandlæge, praktiserende læge
Dr. Attila SIMAYOral kirurg og implantolog

HVAD ER ÅRSAGEN TIL TRANSPLANTATION AF KÆBEKNOGLE?

For at tandimplantater kan laves med succes skal kæben have en sund knogle for at støtte og holde dem sikkert i kæbebenet. Hvis man tidligere har lidt af mundskader, såsom tandkødssygdom eller paradentose samt skade eller traume i ansigtet og kæben, kan knoglens kvalitet blive kompromitteret. Patienter, der har fået deres tænder trukket ud og efterladt et tomrum, eller som har båret aftagelige proteser i mange år, kan også opleve, at deres knogletæthed er utilstrækkelig til at integrere tandimplantater.

De fleste knogleopbyggende procedurer udføres for at genoprette knoglen til sin tidligere form efter tandtab, tandkødssygdom eller traume. Knogletransplantation kan også bruges til at opretholde knoglestrukturen efter tandudtrækning, men hovedårsagen er at opbygge knoglemasse til et tandimplantat.

Knogleopbygning i tandplejen

I en knogleopbygning fjerner kirurgen et stykke knogle fra et andet område af kroppen eller som det oftere er tilfældet anvendes et specielt knogletransplantationsmateriale som anvendes på kæbebenet.

Knogleopbygningen kræver normalt 6 måneders helingsperiode for at transplantationen har skabt nok nyt stærk knogle for at sikre, at implantatet kan bruges stabilt og sikkert. Hvis du kun har brug for et lille transplantat, er det muligt, at proceduren kan udføres samtidig med implantationen, men tandlægen træffer den endelige beslutning efter at have gennemgået den obligatoriske 3D CT-scanning. Vellykket knogleopbygning gør kæbebenet stærkt nok til at understøtte tandimplantatet. Komplikationer ved knogleopbygning kan sjældent forekomme, når for eksempel det behandlede område lægges under for meget pres. I sådanne tilfælde kan proceduren gentages.

Når knogleopbygningen er afsluttet, kan resten af ​​implantatkirurgien fortsættes. Som med enhver kirurgisk procedure er det vigtigt at diskutere patientens personlige historie og alle de risici og fordele der er ved kirurgi, med tandlægen. Når lægen har besluttet, at du er velegnet til proceduren, kan du se frem til et helt nyt smil.

Metoder til forøgelse

Enkel knogleopbygning:

I disse tilfælde udføres knogleopbygning og implantation på samme tid. knogleopbygning starter ved 300 € og kan gå op, hvis der er behov for yderligere knogleunderstøttende materiale.

Lateral knogleopbygning

Lateral knogleopbygning er en meget kompleks knogleerstatningsmetode. Det er nødvendigt i tilfælde, hvor knoglemassen mangler lodret, og knoglestrukturen skal rekonstrueres i bredden. Ved denne behandling bruger oralkirurgen et materiale der erstatter knoglemassen til at udfylde den manglende del. Da det foregår ved kanten af ​​knoglen, er det nødvendigt at fiksere fra ydersiden. Dette sker med specielle membraner og titanium klemmer. I mange tilfælde er egen knogle samlet fra bagsiden af ​​kæben med et særligt udstyr kaldet safescraper, der anvendes.

Det knogleerstattende materiale stimulerer knoglecellerne til at vokse igen, derfor bliver det en organisk del af kæben, hvor venerne vokser ind i det forstørrede område og afdækker cellerne der er ansvarlige for knogleopbygning.

Under knogleopbygningens helbredelse opløses membranen og klemmerne efter at have opfyldt deres funktion. Hvis det er muligt, bruger vores kirurger selvopløsende sting, ellers skal de fjernes et par uger efter operationen.

Grundlaget for planlægningen af ​​en forstørrelse er altid 3D CT-scanningen og en fysisk kontrol af vores specialister.

I de fleste tilfælde af forstørrelserne, så som simpel knogletransplantation eller sinusløft, placeres implantaterne normalt samtidig med, at knogleopbygningen udføres, men i tilfælde af en lateral opbygning kan implantaterne kun placeres efter en helbredelsestid på 6-9 måneder.

DENTAL SINUSLØFT

Hvad er et sinusløft eller sinus elevation? et sinusløft betyder at man hæver ​​den maksillære sinus i overkæben. Knogletab i overkæben er altid lidt mere kompliceret end i underkæben, da tyngdekraften virker imod vores mål om fastsættelse af kunstig knogle. Derfor skal det tilsatte materiale fastgøres med en titaniummembran og klemmer, og helbredstiden tager normalt seks måneder, men i de fleste tilfælde er implantation mulig under den samme behandling.

Sinusløft kan være en lukket teknik eller en åben teknik med oprettelsen af ​​et lateralt vindue. Under den førstnævnte bliver den kunstige knogle placeret gennem samme hul som implantatet. Dette er en minimalt invasiv teknik, men giver kun et løft på maksimalt 2 millimeter. Hvis mere knogle skal laves, skal den åbne sinus løfte teknik anvendes. Under dette åbnes et såkaldt vindue i benet mod sinus, hvorigennem erstatningsmaterialet kan indsættes.

Hvor meget koster et sinusløft?

Den endelige pris kan først fortælles efter fysisk kontrol og CT-scanning. Standardprisen er 650 € og inkluderer prisen på kirurgi, 0,5 gram knoglesubstitutionsmateriale og standardmembraner til fiksering. Yderligere materiale, specielle membraner og stifter kan være nødvendigt.

Er et sinusløft smertefuldt?

Erfaringerne med sinusløft har været meget positive i årenes løb, det udføres i lokalbedøvelse, og efterfølgende er det ikke smertefuldt, selv om der typiske er større hævelser. En sinus-CT-scanning er altid nødvendig på forhånd.

KNOGLEOPBYGNING PÅ EVERGREEN DENTAL

Vores klinik har den nødvendige baggrund, der gør det muligt for as at udføre alle ambulante knogleopbyggende handlinger, selv i fuld bedøvelse hos. Vi gennemfører knogletransplantationsbehandlingerne i samarbejde med universitetsklinikken i Szeged og seniorleder, professor Dr. Piffkó, som også underviser ved Münster Universitet. Således kan vi hjælpe alle patienter med knogletab, på højt internationalt niveau under gunstige betingelser med de mest moderne midler og udført af fremragende eksperter.

Kontakt os, hvis du har problemer med knogletab, der er en løsning på alt!

Upload dit røntgenbillede