Materialer

Kvalitetsmaterialer er af afgørende betydning. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle klinikker kan tilbyde det samme arbejde til en væsentligt lavere pris?

Forskellen i prisfastsættelsen i samme geografiske område, kan primært føres tilbage til forskellene i de specifikke materialer, der bruges. Sørg derfor altid for at få oplyst hvilke materialer, der bruges til dit tandarbejde. Brugen af ​​materialer af høj kvalitet er en af ​​de vigtigste faktorer i dit tandarbejdes levetid. Bruger man bare én komponent af kun middelmådig kvalitet, på et hvilket som helst tidspunkt i behandlingen kan det få en ødelæggende effekt på tandarbejdets holdbarhed og rent faktisk halvere levetiden. Det kan betyde årtier!

Hos Evergreen Dental, både i klinikken og i laboratoriet, bruger vi kun de bedste materialer. Ud over det obligatoriske implantatpas, modtager hver patient et certifikat hos Evergreen Dental med angivelse af alle anvendte materialer og den løsning, der er lavet. Alle de materialer, vi bruger, er CE-certificerede eller kommer fra USA eller Japan (da disse er de bedste fyldmaterialer for eksempel).

Vi kan ikke understrege nødvendigheden af ​​at bruge avancerede materialer nok, så sørg altid for, at du kun får tilbudt det bedste. Det er ikke den laveste pris, men den bedste pris / kvalitetsforhold der skal være målet.