FULD BEDØVELSE

Vi kan stolt tilbyde – i samarbejde med vores anæstesiolog team – mulighed for fuld bedøvelse, så man kan sove igennem behandlingen uden at bemærke, hvad der sker. Vi er specialiserede i behandlinger udført i fuld bedøvelse, derfor vælger mange patienter med tandlægeskræk os bevidst, da vi har de bedste tandlæger til nervøse patienter. Vi er klar til at give dig detaljerede oplysninger om denne metode.

Vi har i mange år arbejdet eksklusivt med teamet af Dr. Béla Szabó, hovedanæstesiolog på Militærhospitalet i Budapest, som har mere end 30 års erfaring.

Hos Evergreen Dental, næsten udelukkende i Budapest, er vi specialiseret i administration af tandbehandlinger og mundkirurgi, mens patienten er under fuld bedøvelse, da betingelserne er opfyldt på et højt niveau i overensstemmelse med de europæiske standarder på vores klinik. Patienten kan som noget unikt tilbringe tiden efter indgrebet, i komforten af ​​genopvågningsrummet, hvor hun eller han kan være alene sammen med sine slægtninge eller rejsekammerater.

VIGTIGE OPLYSNINGER OM FULD BEDØVELSE

 • Anæstesi leveres af et højtuddannet team af specialister.
 • Anæstesien foretages med intravenøse lægemidler. Desuden administrerer anæstesiologen smertestillende midler og beroligende midler.
 • For at opnå fuldstændig smertefrihed anvender tandlægen lokalbedøvelse på procedureområdet.
 • Anæstesiologiteamet er til stede under hele operationen og overvåger proceduren under anæstesi.
 • Efter tandlægen er færdig med behandlingen, standser anæstesiologen bedøvelsen, hvilket resulterer i din opvågnen efter nogle få minutter.
 • En rolig opvågning efter proceduren er garanteret af opvågningsværelset, møbleret til dette formål, hvor du kan være sammen med dine slægtninge.
 • Hvis du har andre spørgsmål vedrørende generel anæstesi, tøv ikke med at stille dem til vores specialister hos Evergreen Dental. Vi besvarer alle dine spørgsmål!

HVILKE TANDBEHANDLINGER KAN UDFØRES I FULD BEDØVELSE?

Hos Evergreen Dental kan vi udføre enhver tandbehandling på denne måde, om det er et implantat, rodbehandling, slibning eller endda en tandudtrækning.

Naturligvis giver vores tandlæger en grundig rådgivning, derfor kan du beslutte sammen med din læge i planlægningsfasen af ​​behandlingen, om du ønsker at blive behandlet under fuld bedøvelse.

Efter en behandling i fuld bedøvelse vil du være i stand til at komme dig i opvågningsrummet så længe som nødvendigt. Både operationen og opvågningsrummet opfylder kravene til hospitaler, hvilket giver en behagelig og sikker behandling.

HVORFOR ER FULD BEDØVELSE BEDRE END SEDERING?

Under sedering forbliver patienten vågen og kan tales med, men vil ikke have nogen oplevelse eller minder fra behandlingen. Bedøvelsen udføres med gas gennem munden, hvilket er dens ulempe i tandbehandlingen, hvor arbejdet foregår i munden, og derfor skal røret indsættes og tages ud konstant.

Under fuld bedøvelse forbliver vejrtrækningskanalerne fri under hele behandlingen.

HVILKEN FORBEREDELSE ER DER BEHOV FOR INDEN FULD BEDØVELSE?

Inden behandlingen er der brug for en blodprøve og EKG-måling hos egen læge. Også en anamnesekurve skal udfyldes tidligt i forløbet for at se om der er kontraindikationer, som udelukker muligheden for behandling under generel anæstesi.

HVORNÅR KAN JEG FORLADE KLINIKKEN EFTER EN FULD BEDØVELSE?

Efter behandlingen forbliver patienten i opvågningsrummet så længe som nødvendigt i en rolig atmosfære. Vi observerer patienten permanent uden at forstyrre, og også familiemedlemmer eller ledsagere har adgang. Opvågningsrummet er designet i overensstemmelse hermed. Når vi forlader klinikken tager vores chauffør altid patienten til indkvarteringsstedet og sørger for, at patienterne kommer sikkert ind på sit værelse.

HVAD ER PRISEN FOR FULD BEDØVELSE?

De samlede omkostninger ved fuld bedøvelse afhænger af mængden af ​​timer, der er nødvendige for behandlingen.

Hver time koster 290 € på Evergreen Dental Clinic.

FORDELENE VED FULD BEDØVELSE:

 • Mere arbejde kan udføres under en behandling (fx udtrækning, knogleopbygning og implantation i en session)
 • Derfor kan den samlede behandlingstid forkortes, da helbredstiden kun gør sig gældende én gang
 • Meget behageligt, da patienten sover under behandlingen
 • Det gør ikke ondt, og patienten husker ikke noget, derfor kan der ikke opstå posttraumatiske problemer

HVORNÅR ER DET IKKE MULIGT AT FÅ FULD BEDØVELSE?

Følgende faktorer udelukker muligheden for fuld bedøvelse:

 • Væsentlige hjerte- eller kredsløbsproblemer
 • Væsentlige åndedrætsproblemer
 • Enzymsygdomme
 • Feber

Ved sygdomme, der påvirker fuld bedøvelse, kontakter vi altid din læge. I tilfælde af feber kan en generel anæstesi ikke finde sted.

Anmodning om tilbagekald – lær mere af vores kolleger