Tandimplantater Budapest

HVAD ER ET TANDIMPLANTAT?

Et tandimplantat er en kunstig rod placeret i stedet for tabte tænder med funktionen at bære en tandkrone. Materialet i et tandimplantat er normalt rent, ulegeret titanium. Selv i tilfælde af allergi over for metal bør man ikke bekymre sig, da titanium er fuldt accepteret af menneskekroppen.

SPAR PÅ DIT TANDIMPLANTAT!

Implantat: 680 € + Abutment: GRATIS + Krone: 280 €

Samlet pris hos Evergreen Dental: 960 €

HVORDAN ÆNDRES DIT LIV MED TANDIMPLANTER?

Med et sundt, smukt smil kan du leve et mere fuldkomment liv. Charmerende, naturligt udseende tænder får os til at føle os bedre tilpas. Vi kan nyde vores yndlingsretter. Vi kan føle os godt tilpas hvor det virkelig betyder noget: hjemme, på arbejde, i fritiden, men først og fremmest, når vi ser i spejlet. Vi kan miste tænder på mange måder, en ulykke eller sygdom kan være en årsag, eller det kan være arveligt. Uanset årsagen kan et tandtab have en negativ indvirkning på vores daglige liv. Vi kan blive ude af stand til at nyde vores yndlingsfødevarer, vi kan miste vores tillidsfulde udseende, glæde og naturligt smil. Heldigvis har dagens moderne tandpleje mange løsninger til erstatning af beskadigede eller manglende tænder.

HVORDAN FORBEREDES EN TANDBEHANDLING?

Forberedelse: Før implantater kan laves, skal en indledende kontrol foretages. I første omgang laves et digital panorama-røntgen for at bestemme hvor mange implantater der er behov for. Bagefter skal det bestemmes, om der er tilstrækkelig knogle til at placere implantaterne. Da røntgenbilledet kun er et 2D-billede, er en 3D CT-scanning nødvendig for også at se dybden af ​​knoglen.

Endvidere er det kun en CT-scanning der kan give en præcis måling af knoglematerialet, som er nødvendigt for at vælge den rette implantatstørrelse. Ud over knoglesituationen spiller den generelle sundhedstilstand også en vigtig rolle, da nogle faktorer stærkt kan påvirke implantatets succes. (fx diabetes, tung rygning). Se også konsultation og diagnose.

Meet our team

Dr. András KovácsTANDLÆGER
Dóra KőningerTandlæge assistent
Alma RÁCZTandlæge assistent
Claire HunyadiKundepleje konsulent

Vores hold af tandlæger er meget omhyggeligt udvalgt. Hvis du leder efter det bedste tandlægehold i Ungarn, er Evergreen Dental det rigtige valg for dig. Alle vores medicinske specialister er eksperter på hver deres område, der løbende deltager i træning for at få den nyeste viden inden for tandpleje.

HVAD ER PROCEDUREN FOR TANDIMPLANTATER?

1

PLANLÆGNING AF TANDARBEJDE

Når forberedelsen er færdig og implantation er mulig, skal den senere tandkrone, som skal fastgøres på implantaterne, planlægges. Det bestemmer også mængden og størrelsen af ​​implantater, der er nødvendige, og om en midlertidig protese skal foretages. I denne fase får du et tydeligt billede af hele terapien og relaterede omkostninger.

2

IMPLANTATINDSÆTTELSE

Tandimplantaterne placeres under sterile omstændigheder, sædvanligvis i lokalbedøvelse. Til patienter med tandlægeskræk tilbyder vi behandlingen under fuld bedøvelse. Efter indsættelse tager vi altid et kontrol-røntgen. Efter ca. 2-3 uger opløses stingene af sig selv.

3

EFTER IMPLANTATIONEN

Det er en rutinemæssig behandling og tager normalt 15-20 minutter pr implantat. Umiddelbart efter implantationen tages et kontrol-røntgenbillede for at se implantatets placering og for at sikre, at de er fuldt dækket af knogle. Efter 2-3 uger bliver stingene enten fjernet, eller opløst.

4

AFSLUTNING

Efter indsætningen skal en helbredende periode på normalt 3 måneder (6 måneder i tilfælde af knoglegraft eller sinusløft) passere, før den endelige tandkrone bliver lavet.

5

EFTERBEHANDLING

Den langsigtede succes med en implantatbehandling er baseret på de korrekt hygiejne og regelmæssig kontrol, mindst en gang om året.

Evergreen Dental bruger kun de bedste implantatsystemer, derfor er vi i stand til at yde en livstidsgaranti på implantatprodukterne.

HVOR LANG TID TAGER DET FØR IMPLANTET ER FULDT FUNKTIONSDYGTIGT?

Efter knogleintegration af normalt 3-6 måneder kan implantaterne færdiggøres med de endelige tandkroner.

TANDIMPLANTATSYSTEMER

HVORFOR SKAL DU VÆLGE TANDIMPLANTAT SYSTEMET DIO?

DIO er et amerikansk-koreansk implantatsystem, der har været anvendt siden 1982. Det er det tredje mest solgte implantatsystem verden over. Det skiller sig ud med en ultramoderne teknologi med unikke udviklinger som dobbelt konus-processen, der spiller en nøglerolle i forbindelse med implantatskrue og anlæg. Med koldtryks-teknikken skabte det vakuum mellem skrue og abutment, hvilket sikrer en perfekt tæthed og ingen plads til bakterier, som elsker at sætte sig fast i små huller og kroge. Overfladebehandling er også meget avanceret, hvilket gør det muligt for knoglecellerne nemt at integrere implantatet ved at vokse ind i porerne i tandimplantatet, hvilket sikrer en hurtig og sikker integration med knoglen uden at tillade bakterier at sætte sig fast på overfladen. For patienten betyder det en hurtig, præcis, minimal-invasiv, smertefri implantation og mulighed for en fastsiddende midlertidig bro med det samme. Absolut det bedste valg i set i forhold til værdi kontra pris.

Et DIO tandimplantat (skrue + normalt abutment) koster 680 €.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE TANDIMPLANTAT SYSTEMET NOBEL BIOCARE?

Det første implantatsystem i verden. Nobel Branemark var det allerførste implantat nogensinde placeret. Nobel Biocares teknologiske førsteplads er ubestridt. Som det mest solgte over hele verden tilbyder det ikke blot livstidsgaranti, men også verdensomspændende support. I garantisager organiserer Nobel Biocare din behandling hos en tandlæge tæt på din bolig. Nobel tilbyder et individualiseret implantatarbejde, ikke kun med individualiseret implantatabutment, men også med individuelt forberedte kroner. Dette system kaldes Nobel Procera og er den mest avancerede implantation med tandarbejde i nutidens tandpleje.

Et NOBEL Biocare tandimplantat (skrue + normalt abutment) koster 890 €.

HVILKE TYPER BEHANDLINER TIL FULD RESTAURERING FINDES MED TANDIMPLANTER?

Løsningen for alle tandproblemer: fuld restaurering.

Vi taler om en fuld restaurering, hvis mindst halvdelen af ​​alle tænder mangler, og der kræves et stort tandarbejde for at genskabe tygge og talefunktionen. Fordelen ved en fuld restaurering hos Evergreen Dental er, at disse problemer kan løses på relativt kort tid med normalt kun et eller to besøg.

Typisk kommer en patient første behandling hvor implantaterne sættes og derefter til det endelige tandlægearbejde. Hvis der kræves en knogleopbygning forud for tandlægearbejdet, kan der være behov for yderligere besøg. På den anden side kan alting gøres på ét besøg, hvis ingen kirurgi er nødvendig. Udover den store besparelse i forhold til den lokale tandlæge er også den meget kortere behandlingstid en stor fordel, når man får den fulde restaurering udført i udlandet.

Har mere end halvdelen af ​​dine tænder brug for restaurering? Vent ikke længere og få dine tænder lavet helt færdigt i Budapest til en rimelig pris. En fuld tandrestaurering vil give dig mulighed for at bide kraftigt og grine højlydt.

Da der som oftest i tandpleje er flere løsningsmuligheder, anbefales det at få foretaget en fysisk undersøgelse på klinikken, før man starter en fuld restaureringsbehandling. Evergreen Dental tilbyder en komplet pakke, herunder rejseplanlægning til dette formål til en meget fordelagtig pris, da det er meget vigtigt for os at lære hinanden at kende, før vi starter en fuld restaureringsprocedure for at kunne vurdere mulighederne sammen og finde de bedste løsning, da dette arbejde stærkt vil påvirke patientens livskvalitet i de kommende årtier.

HVAD ER EN TANDKRONE OG EN TANDBRO?

En behandling med flere implantater kan understøtte større tandarbejde, ikke kun en enkelt krone per implantat. To der implantater der understøtter tre eller flere tænder sammenhængende tænder kaldes en bro.

For eksempel kan et hul på tre eller fire manglende tænder udskiftes med to implantater og en 3 eller 4-leddet bro.

Afhængig af situationen kan en kombination af enkeltimplantater og kroner og flere implantater med bro udføres. Implantatbroen kan enten være fremstillet af porcelæn brændt på metal eller metalfri fuld zirconium-keramik.

Eksempler:

Flere eksempler kan være

  • 2 implanter + 3 eller 4-leddet bro
  • 3 implanter + 5 eller 6-leddet broHVOR MEGET KOSTER ET IMPLANTAT MED EN ENKELT KRONE?Et standardimplantat (DIO) med porcelæn brændt på metalkrone koster 960 €.

HVAD ER EN ALL-ON-4?

All-on-4 tandimplantatløsning er en meget effektiv teknik udviklet af Nobel Biocare, der giver en fast bro på kun 4 implantater i både øvre og nedre kæbe. All-on-4 giver en langvarig æstetisk løsning gennem en sikker fast forankring. Dette giver endda patienter med mindre knoglemasse et vidunderligt smil.
Da kun fire implantater er nødvendige, vil behandlingstiden være kortere. All-on-4 ™ giver en højere stabilitet i knoglen og undgår yderligere operationer som f.eks. knogleopbygning og sinusløft. Efter implantatets placering kan tandlægen straks lave en fast midlertidig bro for at patienten undgår at være tandløs eller skal bære en aftagelig tandprotese under helbredelsestiden. Tænderne på All-on-4-broen minder meget om rigtige tænder både i funktion og æstetik. Derfor kan man spise og tale normalt med dem. Efter tre måneders helbredstid kan tandlægen sætte den endelige bro på, som normalt skrues fast i stedet for at blive cementeret. Måltiderne kan nydes igen, det er muligt at tygge normalt og føle smag ordentligt. Det giver en livskvalitet ligesom at have de oprindelige tænder.

FORDELENE VED ALL-ON-4 ™ MED I KORTE TRÆK

  • faste tænder på kun 4 implantater (andre faste løsninger kræver mindst seks tænder) med et naturligt udseende og følelse
  • frit tandkød, der giver smagsoplevelsen
  • Stabil bideffekt gør det muligt at indtage enhver form for mad
  • reducerer indhuling i kinderne og sikrer et yngre udseende
  • Det er ikke nødvendigt at fjerne en protese hver aften eller at bruge klæbemiddel
  • Tillader en fast løsning, selvom knoglesituationen er forværret
  • nemmeste løsning til tandløse patienter

Som en af de førende virksomheder for innovative tandbehandlinger har Nobel Biocare udviklet All-on-4 ™ -teknikken. Den blev udviklet sammen med en af ​​de mest kendte europæiske implantationsprofessorer Dr. Paulo Malo. En omfattende klinisk undersøgelse ligger til grund for proceduren, hvor man laver en fast løsning med færre implantater og samtidig giver et naturligt og permanent smil for tandløse patienter og alt det inden for kort tid.

Anmodning om tilbagekald

HVAD KOSTER ET AF FULDT TANDSÆT AF TANDIMPLANTATER?

Her er et overblik over typer og omkostninger ved løsninger der dækker et helt tandsæt:

Klikproteser på 2 implantater (flytbar) – pris ca. 2700 €

Barstøttede proteser på 4 implantater (aftagelig) – pris ca. 5500 €

Nobel Biocare All-on-4 (fast) – pris ca. 11.290 €

All-on-6 (fast) – pris ca. 7700 €