Tandklinikken

Dekoration bei Evergreen Dental

Evergreen Dental Danmark

Evergreen Dental er en tandklinik i absolut topklasse!
Der laves tandbehandlinger i bedste kvalitet og service der findes i Europa og tankerne bag klinikkens opbygning og drift er både grøn og detaljeorienteret.
I hverdagen ledes tandklinikken af Artur der er direktør og Soma, der er cheftandlæge. Den danske afdeling ledes af Sune og Frederik, som bruger deres fokus der, hvor det er nødvendigt.

Teamet

Vi er blevet mange i vores team og det giver en ro, der gør at vi kan levere en optimal service. Tandlægerne og deres arbejde vil altid være i fokus, du kan læse mere om dem HER, hvis du er interesseret. Foruden tandlægerne omfatter Evergreen nu en rejse- og serviceafdeling, en juridisk afdeling, et call-center, et inhouse tandlaboratorie og flere lokalafdelinger blandt andet i Danmark.
Udover vores eget team har vi et omfattende samarbejde med blandt andet partnerhoteller, taxa-service, restauranter, caféer, termalbade, lokale tandlæger i Danmark og meget meget mere.

Wartezimmer Evergreen Dental
Digitale Lächelnplanung

Tandbehandlinger til hele verden

Evergreen Dental har i øjeblikket lokale virksomheder placeret i følgende lande: Ungarn, Tyskland, Holland, Belgien, Italien, Rusland og Danmark. Selvom der kun er lokale service-virksomhedder i disse lander modtager vi på tandklinikken folk fra hele verden.
Fra Danmark er flyvetiden kun 1 time og 50 minutter til tandklinikken og det er derfor forståeligt, at så mange danskere vælger at rejse efter tandbehandlingerne. Motivationen for at rejse er dog lidt forskellig fra land til land. Mens de fleste rejser for at spare penge eller for at få en bedre tandbehandling for det samme beløb, så er der også flere som rejser til tandklinikken fordi innovationen fascinerer dem, fordi de ønsker at støtte op om bæredygtigheden eller simpelhent for at få et glædeligt gensyn med personalet på klinikken.
Du kan læse mere om vores bæredygtighed HER, hvis det interesserer dig.

Lokale rødder
Selvom vores fokus ligger ud af landet på tandturister, gør vi meget for ikke at isolere os fra de lokale i Budapest. Vi gør meget for at byde ind til de lokale initiativer i byen og derfor kan vi også mærke at de lokale i Budapest er meget glade for tandklinikken.

Tandlægerne

Vi har Ungarns bedste team af tandlæger som du kan se nedenfor. Som tandlæge i udlandet, der modtager danske patienter, kræves der en helt særlig service. Derfor er tandlægerne på klinikken også nøje udvalgt og vi lægger stor vægt på, at man passer ind i teamet.

Fokus på tandlægeskræk

De tandbehandlinger vi udfører har ofte en lidt større karakter og derfor er det naturligt at man som patient er nervøs eller spændt. På vores team er tandlægerne altid meget sympatiske og forstående overfor dén situation. Når vi efter lukketid taler om dagen der gik, vender vi altid de forslag vores patienter er kommet med og forsøger at implementere de forslag som er realistiske. Det betyder bl.a. at vi kan tilbyde musik under tandbehandlinger og efter en stor indsats nu også fuld narkose.

Aufwachraum von Evergreen Dental

Tandlæge i udlandet

Teknologien har gjort at man som dygtig tandlæge er international uanset, hvor man arbejder. De tandimplantater der anvendes bliver produceret i Schweiz, Tyskland, Sydkorea og Sverige. De nye metoder der bliver opfundet, som Digital Smile Design, bliver lanceret på den samme tandlægemesse i Schweiz og alting foregår på engelsk.
Tandlægerne på vores team er uddannet i Tyskland og Ungarn men modtager hvert år efteruddannelse og kurser i hele Europa.

Nyeste viden:
For os er det vigtigt at vores patienter altid modtager behandlinger der er i overensstemmelse med den nyeste viden og den nyeste teknologi på markedet – og vores kliniske retningslinjer er altid af højeste kvalitet. Derfor er alt vores personale ofte på videreuddannelse og ekstra kurser. Det kan fra tid til anden resultere i at man skal vente lidt længere for at få tid på klinikken, vi møder dog altid kun forståelse herfor.

” Korte arbejdsdage “

Kvaliteten på de tandbehandlinger der laves vil altid have den højeste prioritet. Af samme grund arbejder tandlægerne kun 6-8 timer om dagen alt efter omfanget af behandlingerne. Det er en kort arbejdsdag for en tandlæge, men det kræver energi og fokus at yde sit bedste og derfor skal tingene også tages i det rigtige tempo. Det betyder til gengæld også, at du i nogle tilfælde kan få lavet tandbehandling om lørdagen, fordi tandlægerne har energien og lysten til at møde ind. Det betyder gode arbejdsforhold og god service.

Der Eingangsbereich zu Evergreen Dental

Passion eller job?

Vi tror på at alle der besøger Evergreen Dental, ansatte såvel som patienter, får den bedste oplevelse gennem passionen for faget. Derfor lader vi også vores personale få stor indflydelse på deres egen dagligdag. Det giver nemlig en meningsfuld hverdag, hver dag. På denne måde tilsikrer vi at jobbet aldrig går hen op bliver en pligt, men at det forbliver en passion hvor hver enkelt medarbejder går til sine opgaver med iver og lyst som drivkraft. Dette kan du helt sikkert også mærke når du besøger klinikken – der er altid en meget positiv og behagelig stemning og alle på klinikken er glade og venlige og tager rigtig godt imod dig.

Mød os i København

Har du lyst til at møde os i København? Så kontakt os og hør hvornår vi næste gang afholder konsultationer på vores partnerklinik i Vanløse. Her har du mulighed for at få taget et røntgenbillede og få et behandlingstilbud, på baggrund af en undersøgelse af en af vores tandlæger. Det er en god mulighed for at få overblik over dine muligheder, samt at møde vores tandlæger i mere lokale omgivelser.

Bag tandlægerne

Tandlægerne i Ungarn står ikke alene, vi er et helt hold som tilsikre at alting går roligt og smertefrit, så tandlægerne kan koncentrere sig om det de er bedst til, nemlig tandbehandlingerne. Vi sørger blandt andet for at du bliver hentet i lufthavnen, at hotelværelset står klart til tiden og alle de andre småting. Vil du ser mere til resten af konceptet rundt om tandlægerne, så kan du læse sektionen OM OS.

Vi har rigtig meget at byde på og vi glæder os til at vise dig det på tandklinikken i Budapest. “Tandlæge udlandet” har fået en helt ny betydning. Er du allerede i byen, så inviterer vi dig ind til en kop kaffe eller et gratis tandtjek alt efter, hvad humøret er til.

Dekoration bei Evergreen Dental

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!