Vores partnerhoteller

Evergreen Dental luksus lejlighed

Rigtig godt valg af overnatningssted. Du kan nu booke dig ind på den ny istandsatte, rummelige (85m2), komfortable Evergreen Dental luksus lejlighed, for op til 4 personer. Lejligheden indeholder to rolige og behagelige soveværelser og er som den første lejlighed i Budapest indrettet efter World Sleep Associations “søvn venlige” retningslinjer.

Hotel Castle Garden ****

Hotel Castle Garden er blandt top i 10 Budapest, når det kommer til hvor meget værdi du får for pengene og tilbyder dig de perfekte omgivelser til at kunne slappe af mellem dine behandlinger. Takket være den enormt gode beliggenhed – lige ved den vestlige indgang til Buda Slot – har du adgang til de bedste forretninger og restauranter samt historiske seværdigheder i området. Efter mange års tæt samarbejde er hotellets service optimeret til tandpatienter, hvilket betyder at restauranten f.eks. byder på en række måltider der er sammensat til patienter, som er igang med en tandbehandling.

Hotel Hungaria ****

Foretrækker du den indre del af byen, med bylivet i barerne og restauranterne, er Hotel Hungaria det perfekte valg. Beliggende tæt på Banegård Øst, tilbyder hotellet overnatninger i de mest rolige værelser i området.  Hotellets ansatte sørger for at give vores patienter ekstra opmærksomhed, som sikrer et behageligt ophold i denne fantastiske, historiske bygning.

Hotel Charles ***

Hotel Charles ligger i Buda, tæt på bydelens centrum, seværdigheder og shopping centre, kun en kort gåtur fra Gellert bjerget og Buda Slotsområde. Lige udenfor hotellet finder du et busstoppested med hyppige afgange, som kun tager få minutter til centrum og Vaci Street. På Hotel Charles indlogeres man i en blanding mellem en lille lejlighed og et almindeligt hotelværelse. Tæt på hotellet ligger János Restaurant, som byder på en menu der passer perfekt til tandpatienter.

 

Hotel Boscolo *****

Det luksuriøse, femstjernede Hotel Boscolo ligger kun to stop med sporvognen fra klinikken. Hotellet er med sin ekstravagante, klassiske, overdådige stil i en helt særlig klasse og byder i denne forbindelse på luksus i fuld skala til sine gæster. På stueplan huser hotellet New York Café, en af de smukkeste caféer i klassisk stil i Budapest – denne café er et absolut must at besøge. Dette hotel kan benyttes i vores luksus rejsepakker.

RING ELLER SKRIV TIL OS!

Tag det første skridt og kontakt os!

+45 60 177 707 • [email protected]

Ring mig op!